Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είσουν τυχερός φίλε..όπως πήγαινε το ματς πιο πιθανό ήταν το διπλό!Σου το΄χα πει γάτε....ευσεβείς πόθοι ;)να΄σαι καλά ρε Ντάρκο για το ταμείο![]()
H ουσία μετράει γάτε,με την ίδια λογική αν δεν τραυματιζόταν ο Λεντέσμα δεν θα αποκτούσατε ποτέ τον έλεγχο του κέντρου...!!!τέσπα...λίγη σημασία έχουν αυτά πια,για μένα το μόνο που μετράει είναι ότι τα τσέπωσα ;)Είσουν τυχερός φίλε..όπως πήγαινε το ματς πιο πιθανό ήταν το διπλό!
Σε καλή μεριά πάντως... ;)
ολα τα λεφτα εισαι τριμεγιστε αναλυτη του στοιχηματος..παλι πονταρες χωρις ιχνος οπαδικου αισθηματος οπως συμβουλευεις τα αλλα αρρωστακια..παλι κονομησες μεγαλε κουβαδακια..Εγώ έχωσα 2 δελτία. Ένα καρφί την ΑΕΚ διπλό με απόδοση 4 και άλλο ένα με Χ2 απόδοση 1,90!!!!

μια δυαδα και απο εμενα για σημερα
ασος για την Αρσεναλ απεναντι στην Τσελσι
ασος για τον Ολυμπιακο απεναντι στην Αεκ
αποδοση για την δυαδα 4,5 στο
Πας να μου τη σπάσεις τώρα επειδή στοιχημάτισα υπέρ του γαύρου χτες..???Έχει πέσει πολύ γκρίνια στο Μόναχο...θα πρέπει να δούμε όμως και με τι ενδεκάδα θα κατέβει η Μπάγερν!Πάντως το Χ δείχνει value bet...ίσως και χωρίς γκολ!
Ναι γιατί δεν παραδέχτηκες ότι σου κάθισε κωλόφαρδα!Πας να μου τη σπάσεις τώρα επειδή στοιχημάτισα υπέρ του γαύρου χτες..???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Μην το παρακάνετε...φθάνει ο ένας εκτός έδρας βαθμός για τον πρώτο γύρο!να δω 7000 αρειανους-ελληνες να πανηγυριζουν στην αλιανζ αρινα και μεχρι που αλλαζω και ομαδα.
χανουμια ερχομαστε.μετα το πρωτο Χ, ερχεται και η πρωτη νικη![]()
![]()
![]()
ο πρωτος βαθμός ηταν ψυχολογιας.τωρα που λυθηκε το ψυχολογικο ερχονται και 3 βαθμοι της ουσιας.Μην το παρακάνετε...φθάνει ο ένας εκτός έδρας βαθμός για τον πρώτο γύρο!
![]()
Ναι γιατί δεν παραδέχτηκες ότι σου κάθισε κωλόφαρδα!
Βλέπω ότι η Μπάγερν φέρνει κάτι σβηστά Χ τώρα τελευταία και ο Άρης θα φυλάξει τον κώλο του...δεν πρόκειται να βγει βουρ στην επίθεση...δεν είναι χαζός ο Ντούσκο! ;)

να δούμε και α τελευταία νέα,απουσίες κ.λ.π....με γαργαλάει αρκετά οφείλω να ομολογήσω... ;)άντε καληνύχτα... 

ο μπαγεβιτς σε οσες ομαδες και αν ηταν σε αγωνα που βολρυοταν και με το Χ, με ενα μαγικο τροπο καταφερνε παντα και εχανε "τιμητικα".παλι με τον τροπο που θα στησει την ομαδα θα κανει αλλη μια τιμητικη ητταδεν πρόκειται να βγει βουρ στην επίθεση...δεν είναι χαζός ο Ντούσκο! ;)