Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ε και?Τι εγινε?Λες και τελειωνει το στοιχημα...ΜΑΓΚΕς το αυριανο κουπονι ειναι δισκολο πολυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελει ερκετο παιδεμα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για σαββατο ζιτιμα αν θα βρω ενα μονο δισκολα τα πραγματα
![]()
![]()
![]()
![]()
Λεπτομέρειες κουπονιού
H ALFA KATHGORIA ΣΕ ΟΛΆ ΤΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΦΟΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!!! 19 ΜΕΡΑ ΣΕΡΙ ΜΕΡΚΑΜΑΤΟ!!!

den phrazei ntavarits eytixos skampazeis esy apo stoixhma ena pexnidi espase sthn irlandia pekse esy soyidia ke norbigia na konomiseis...ΙΡΛΑΝΔΙΑ Ε????![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΠΟ ΚΟΥΜ ΚΑΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΕΡΦΕ???
![]()
![]()
![]()
![]()
Στρόμγκοντσετ+0.5 @ 1.25den phrazei ntavarits eytixos skampazeis esy apo stoixhma ena pexnidi espase sthn irlandia pekse esy soyidia ke norbigia na konomiseis...
Λεπτομέρειες κουπονιού
μποταφονκα οπααα 22 μερες σερι !!!! και ειμαι και ασχετος!!!!! οπος λεει ο χρησταρας!!!!!! σκεψου να γινο και σχετικος!!!!!!!
1.90 ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ
pontara alla 200
shmera mexri stigmhs εχο κερδος 160

θελη διαβασμα πειρα και νευρα γερα σε καθημερινη βαση γαμισετα νευρα τσαταλια !! τορα πεζο ψιλα το χειμονα ομος που φορτονα μεχρι και χιλιαρικοδλδ νταβαρτη το θεωρεις σαν ηλεκτρονικη οικοδομη αυτο τωρα..![]()
δεν πειράζει..
εγω κερδίζω δεν κερδίζω στο στοιχημα που πιστευω το πρωτο με την ευλογια απο τον αγιασμο του παπα που θα γινει την νεα σαιζον να γινεται συνέχεια,
εγω θα κανω ως κυρια δουλεια ζιγκολο/η τραβεστι στην συγγρου...
και δευτερη δουλεια στοιχημα... γενικα πολυ ασχολια ομως, διαβασμα, παρακολούθηση αγωνων,κλπ..
νταβαρτι ελπιζω και εσυ να βρεις δευτερο μεροκάματο![]()
![]()
![]()
![]()
γαμισετα χειροτερα απο οικοδομη !! τορα με την συγκρου τι επαθες παλι
Υ.Γ ΝΤΑΒΑΡΙΤς ΡΕ συντροφος στα ρωσικα ακου νταβαρτη
σου εμεινε απο το ανταρτη??

υγ 1.. νευρα πολλα οντως.θελη διαβασμα πειρα και νευρα γερα σε καθημερινη βαση γαμισετα νευρα τσαταλια !! τορα πεζο ψιλα το χειμονα ομος που φορτονα μεχρι και χιλιαρικο![]()
![]()
![]()
γαμισετα χειροτερα απο οικοδομη !! τορα με την συγκρου τι επαθες παλι
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μπας και εισε με τον σαμαρα παρεα??
![]()
![]()
Υ.Γ ΝΤΑΒΑΡΙΤς ΡΕ συντροφος στα ρωσικα ακου νταβαρτη
![]()
![]()
σου εμεινε απο το ανταρτη??
![]()
![]()
![]()

Yg tora me enimerose o kolitos oti perimenei na dei an sothoyn ta lefta toy stin bet365 giati diakopike o agonas..ΥΓ.2 Τωρα μου ειπε ο κολλητος μου οτι το ματς το σφυριξε ο διαιτητης και εληξε κανονικα..και τα λεφτα δεν μπηκαν πισω αρα οι κολλητοι μου και μη γαμηθηκανε..Το Κουμ Καν είναι παιγνίδι που παίζεται με τράπουλα. Προέρχεται, όπως πολλά χαρτοπαίγνια από το Ραμί. Ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στην Ελλάδα τις δεκαετίες '60 και '70. Παίζεται με όλα τα φύλλα από δύο, τουλάχιστον, τράπουλες καθώς και ένα μπαλαντέρ ανά τράπουλα και μπορούν να παίξουν από δύο έως δέκα παίκτες.Καλησπερα.. 261=Σεαρα-Παλμειρας=2 το επαιξα στην βετ365 40 ευρω.. αποδοση 2.50. καλα κερδη σε ολου.. Δεν εχει νικη εκτος η παλμειρας
αλλα 3 νικες στα 5.. η αλλη 3 ηττες στα 5.. παω με την καλυτερη ομαδα :-*.. Αν ηταν καπως καλυτερη η παλμειρας εκτος το πονταρισμα θα ηταν πολυ πιο σοβαρο
..Το οτι η σεαρα περσι απο οτι θυμαμαι η εδρα της ηταν καστρο κε ομαδα του αντερ.. λιγο εκανα πισω.. Μπας και την πιασει αυτο το περσινο με την καλη εδρα
φετος δεν το δειχνει
αυτο ευκαιρια τηα παλμειρας για το διπλο
το σκεφτηκα πολυ αυτο το παιχνιδι τεσπα 40 ευρω..
apo thn koyba eise aderfe 2 stoys 2 koybades? ? mathe to koym kan kai ayrio tha soy matho kolitsina

rik επεσε μαν μετα απο 110 χρονια ιστοριας στην α εθνικη..Και μαζι της πρεπει να πηρε κε μερικους παιχτες..τελικα η ριβερ επεσε ή εμεινε ...![]()
Λεπτομέρειες κουπονιούayto kano aderfe pezo skandinabika αλφα κατηγορια καραφαβορι και κονομαο αμα θες παντος να σε μαθο κουμ καν ειμαι διαθεσιμος![]()
![]()
![]()
μποταφονκα οπααα 22 μερες σερι !!!! και ειμαι και ασχετος!!!!! οπος λεει ο χρησταρας!!!!!! σκεψου να γινο και σχετικος!!!!!!!
![]()
![]()
1.90 ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ
![]()
![]()
![]()
pontara alla 200
![]()
![]()
![]()
shmera mexri stigmhs εχο κερδος 160