liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ότι βλέπει όλος ο κόσμος...Δεν μου απάντησες όμως τι βλέπεις εσύ για φόρτωμα αυτό το τελευταίο σοβαρό στοιχηματικα ΣΚ?
λες να τα κρατάω για την πάρτη μου...

Ντεποτρίβο και Σαραγόσα...
ότι βλέπει όλος ο κόσμος...Δεν μου απάντησες όμως τι βλέπεις εσύ για φόρτωμα αυτό το τελευταίο σοβαρό στοιχηματικα ΣΚ?

στο ματς της ρεαλ
πονταρουμε στο να σκοραρει οποιαδηποτε στιγμη ο ροναλτνο που θελει ενα γκολ για το χρυσο παπούτσι
θα φαει καποιο σπρωξιμο πιστευω ;)
ναι ρε φιλε
αλλα δινει μολις 1,33 περιπου.
Στην ιταλια πραγματικα δεν ξαναπονταρω σοβαρο δελτιο δεν παει καποιος να ου δωσει τα λεφτα τζαμπα με τιποτα μονο κανα χ σε κανα μικρο συστημα ειναι το πιο στημενο για τους παικτες του στοιχηματος τερμα που τους λεγαμε τζεντλεμαν για μας τους παικτες του στοιχηματος τωρα μας γαμανε απο πισω με ολους τους τροπους ιταλια γερμανια να πανε να γαμηθουν δεν βαζω μεσα την αγγλια γιατι ειναι το πιο αυθεντικο πρωταθλημα αν και στο στοιχημα μου εχει πηδηξει τον γκολο αλλα τουλαχιστον δεν τα στηνουν απλα δεν πιανοντε οι αγγλοι παρα μοναχα με τριπλη...Ιταλια γερμανια ευρωπαικα πρωταθληματα του κωλου εχουν φαει το ζουμι απο τους παικτες ενταξη και η αγγλια μας εχει πηδηξει πατοκωρφα αλλα η αγγλια ειναι ο καθρεφτης της κοινωνιας της ευρωπης στο ποδοσφαιρο ολοι οι κολιτοι μου την βριζουν μεγαλοπαικτες και μη αλλα ολοι την παιζουν..Γιατι ξερουν οτι ειναι καθαρο..Τεσπα εκλεινα μια δυαδα με την πουτανα την τριεστινα..Τερμα τωρα αυτο ηταν..Τι έγινε και πάλι στην Β' Ιταλίας??...το στήσιμο της αρκούδας...χάνει η Τριεστινα που είχε φάει ΤΟ φόρτωμα της αρκούδας και ως δια μαγείας η Αλμπινολεφε το γυρνάει απο 1-0 σε 1-3...Ήμαρτον...
Τουλάχιστον κρίθηκε η παραμονή σήμερα...
για το fair play .
τωρα το εισητηριο του fp το εχει η τοτεναμ και μετα ειναι η φουλαμ ... ΑΛΛΑ μεσω fp παιζει παραπανω προκριματικα οποτε μια ομαδα σαν την τοτεναμ , πιθανοτα δεν θελει να ταλαιπωρηθει και θα κυνηγησει την 5η θεση που δινει καλυτερο εισητηριο .
[/quote
ευχαριστω.
παιδια λιγο προσοχη στην Α ισπανιας.επειδη η προηγουμενη αγωνιστικη βγηκε μονοστηλο,δεν το εχουν σε τιποτα να μας![]()
![]()
σημερα
έτσι μωρέ σάλκεαπόδοση ποσό
Schalke Back 1.58 72.71
Zaragoza Back 1.64 10.00
Deportivo Back 1.63 10.00
Monaco Back 2.32 6.00
καλα κερδη σε ολους..ΥΓ..Την Μπιλμπαο την αλαξα στο οβερ σε σχεση με την Χερκουλες την διαδα σαραγοσα.. λακορουνια... επαιξε μονο ο κολλητος προποτζης μου.. προσωπικα το πηρα το οβερ του μπιλμπαο απανω μου... να ανεβασω την αποδοση..Αλλα εδω λεω τι φορτωσα εγω και οχι οι φιλοι μου μακαρι να πληρωσουν μια ακομα φορα οι μπουκ...