Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ωχ καμια 3ρα θα φαει η Ιντερ... διπλο και η Λυον,ολα τα πρωταθληματα τουμπα θα φερεις αποψεκαι εγω για το λιλ λυων εχω μια απορρεια και θελω ο ρικ να μου πει την αποψη του
λεω να το ριξω σε συστημα χ με καλυψη στον 1
η γκολ γκολ
τι να παιξω απο τα δυο
τελικα την ιντερ θα την βαλω σε συστημα με λιγα λεφτα δεν θα ριξω φραγκα
Πληροφοριακά η Λυών στα 2 τελευταία έριξε τεσσάρες στους αντιπάλους της... ;) τωρα ποιος θα κερδίσει πολύ δύσκολο να πεις...αναμένεται σπουδαίο ντέρμπικαι εγω για το λιλ λυων εχω μια απορρεια και θελω ο ρικ να μου πει την αποψη του
η γκολ γκολ
τι να παιξω απο τα δυο
τελικα την ιντερ θα την βαλω σε συστημα με λιγα λεφτα δεν θα ριξω φραγκα
ωχ καμια 3ρα θα φαει η Ιντερ... διπλο και η Λυον,ολα τα πρωταθληματα τουμπα θα φερεις αποψε![]()
οποτε γκολ γκολ ας απαντηση και ο ρικ που ειναι ειδικος στο γαλλικο πρωταθλημαΠληροφοριακά η Λυών στα 2 τελευταία έριξε τεσσάρες στους αντιπάλους της... ;) τωρα ποιος θα κερδίσει πολύ δύσκολο να πεις...αναμένεται σπουδαίο ντέρμπι
bet365 kaι betfair ...οι 2 κορυφαίες σε όλα(αποδόσεις, ασφάλεια, αναλήψεις κλπ)...το μόνο αρνητικό στη δεύτερη δεν μπορείς να συνδυάσεις σημεία με under/over κλπ.μάγκες, τα φώτα σας... επειδή δε λέει ο οπαπ για στοίχημα.... ποιος πάει στο πρακτορείο κάθε 3 και λίγο;
μπορείτε να πείτε ποια εταιρία πληρώνει χωρίς πολλά σούξου μούξου και εκτός από paypal μήπως μπορώ να στείλω λεφτά μέσω e-banking πχ από alpha bank.
gastez βάλε μια ψοφοφορία ρε φίλε για να ψηφίσουν τα παληκάρια αξιόπιστες εταιρίες.
Υ.Γ. έχω υπόψιν μου και αυτό που γράψατε για τις εταιρίες πριν 3-4 μέρες.
η αλφα μπανκ ειναι η μοναδικη τραπεζα που εχει μπλοκαρει ολες τις συναλαγες με εταιριες στοιχηματοςμάγκες, τα φώτα σας... επειδή δε λέει ο οπαπ για στοίχημα.... ποιος πάει στο πρακτορείο κάθε 3 και λίγο;
μπορείτε να πείτε ποια εταιρία πληρώνει χωρίς πολλά σούξου μούξου και εκτός από paypal μήπως μπορώ να στείλω λεφτά μέσω e-banking πχ από alpha bank.
gastez βάλε μια ψοφοφορία ρε φίλε για να ψηφίσουν τα παληκάρια αξιόπιστες εταιρίες.
Υ.Γ. έχω υπόψιν μου και αυτό που γράψατε για τις εταιρίες πριν 3-4 μέρες.
και εγω για το λιλ λυων εχω μια απορρεια και θελω ο ρικ να μου πει την αποψη του
η γκολ γκολ
τι να παιξω απο τα δυο![]()
1.78 το βρηκα και το εριξα με αλλα σε συστημα και θα δουμεκαταρχην δεν κανενας εδω μεσα ειδικος και σιγουρα οχι ο υποφαινομενος ...
τωρα να σου πω οτι καταλαβα τι θες να παιξεις ...θες παιξεις μερικα Χ και μονο τον ασσο για καλυψη ? και αν βγει διπλο ? και αν πιασεις την λιλ και χασεις ταλλα Χ ? εγω οταν παιζω Χ , παιζω μονο τα Χ και αν βγουν , βγηκαν ... ουτως ή αλλως ενα τετοιο στοιχημα λοττο ειναι ... βαζεις λιγα για να παρεις , ααααααν παρεις πολλα ... το g/g ειναι λογικο . αν το βρεις πανω απο 1.8 ριξτο ...
η αλφα μπανκ ειναι η μοναδικη τραπεζα που εχει μπλοκαρει ολες τις συναλαγες με εταιριες στοιχηματος
εδω και περιπου 1 μηναΑπό πότε;
1.78 το βρηκα και το εριξα με αλλα σε συστημα και θα δουμε
οταν ελεγα χ με καλυψη στον 1 εννοουσα 1 no bet
Ελπίζω να με καλέσειςΑν σε θέλει η γαμιόλα η τύχη...
Έπαιξα over Λάρισα και Βιγιαρεάλ. Ο τρόπος που ήρθαν είναι τυχαίος (τυχερός για μένα, άτυχος ενδεχομένως για κάποιους άλλους).
Βέβαια, το γκολ της πουτάνας Μπάρι με την πουτάνα τη Φιορε μου στοίχισε 1700 γιούρα. Η "τύχη" που είχα με Λάρισα και Βιγιαρεάλ ίσα-ίσα που μου έφερε πίσω τα χαμένα του μεσημεριού και το θρυλικό κέρδος των 25 (!!!!!!!!!) ευρώ (θα διοργανώσω πάρτι για να το γιορτάσω)..
Γαμώ την τύχη μου λέω εγώ...