Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εχω εγκυρες πηγες λεμε
Εγω λεω να το ριξω ασσο απο ημιχρονο...ριχτε φραγκα στη σεββιλη![]()
ιντερ - μπαγιερν 1Χ
ντεπορ - αμερικα ντε καλι under 4,5
1,47 και τα 2 μαζι![]()
εχω εγκυρες πηγες λεμε
θα χεστηται στο ταληρο πονταρεται οτι θα σκοραρει στο 90
εχω παιξει την πορτο![]()
κατα την ταπεινη αποψη , εισαι εγκληματιας ...
ρε βοηθα και εσυ τα παιδια δωσε κανενα σημειοΩΧ ΩΧ ΩΧ !!!
Ιντερ - Μπαγερν Χ2![]()
![]()
![]()
ρε βοηθα και εσυ τα παιδια δωσε κανενα σημειο
![]()
![]()
φτου ρε πουστη μου προλαβαινω να αλλαξω σε 1Ιντερ - Μπαγερν Χ2
Το μονο που εχει μεινει στην μπαγερν ειναι να κυνηγησει το τσαμπιονς λιγκ,πιστευω θα τα δωσει ολα αποψε και δεν θα χασει![]()
Παιξε ασσο και στο τελος θα αναβληθει ο αγωνας... κατι πρεπει να γινει για να χασουμε εμειςφτου ρε πουστη μου προλαβαινω να αλλαξω σε 1![]()
![]()
τωρα αυτο...ειναι ομως αυτη η μπαγερν ικανη για το διπλο ?![]()
![]()
Ουτε την Λυων την ειχα ικανη να παιξει στα ισα την ρεαλ... Η μπαγερν θα τα δωσει ολα αποψε. Η Ιντερ δεν ειναι και τοσο αξιοπιστη ομαδα αν και σημερα θα δουμε ντερμπυ με τα ολα του.τωρα αυτο...
Δυσκολο φιλαρακι... Πορτο και σεβιλη ειναι η νυχτα με τη μερα... αντε να σκασει κανα Χ και παλι εκπληξη θα ειναι.Αυτή τη στιγμή το διπλό της Σεβίλλης είναι στο 5.Αξίζει άραγε?
Επειδή βλέπω το ματσ...η Πόρτο την παίζει σχεδόν μονότερμα τη Σεβίλλη...τώρα άμα βάλει κανένα κωλόφαρδο γκολ...Αυτή τη στιγμή το διπλό της Σεβίλλης είναι στο 5.Αξίζει άραγε?
ευχαριστώ, εγώ τώρα ξεκίνησα να το βλέπω..Επειδή βλέπω το ματσ...η Πόρτο την παίζει σχεδόν μονότερμα τη Σεβίλλη...τώρα άμα βάλει κανένα κωλόφαρδο γκολ...