Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

ρε σας ειπα το επαιξα 1γαμωτο εκει που ελεγα να παιξω τον παοκ διπλο με 20 ευρώ σε 7,5 αποδοση έβαλε γκολ![]()

εγω που ειχα φτιαξει ενα συστηματακι και το εβαλα σαν προσθετο ετσι να ανεβει λιγο τι μλκς ειμαιρε μπαρος...ειμαι ανθρωπος της λογικης ,αλλα σιγα σιγα εχω αρχησει να χανω τη πιστη μου με αυτα που γινονται
παλι καλα που δεν επαιξα το νο γκολ της μοσχας
θα τη παθενα 2 φορες
η μαλακια ποια ειναι
εχω βγει να παρω σουβλακια και το ακουω στο ραδιοφωνο στο αμαξι ,λεω μυριζομαι ισοφαριση κριμα που δεν ειμαι σπιτι να τα χωσω.και σε 2 λεπτα γινεται πεναλτυ >![]()

ναι ρε πονταρε μπας και παρω κανα ψιλο απο την λυωνΛεω να χωσω κατι ψιλα στο διπλο της Ρεαλ... πιστευω οτι ειναι πολυ ανωτερη της Λυων. Εσεις πως το βλεπετε?

Αν εχεις παιξει εσυ τη Λυων τοτε στανταρ θα ριξω στη Ρεαλ... και στο τελος θα σκασει Χ και θα κλαψουμε παρεα.ναι ρε πονταρε μπας και παρω κανα ψιλο απο την λυων![]()
για μαλακα με εχεις εχω παιξει λυων με ντροου νο μπετ με αποδοση 3Αν εχεις παιξει εσυ τη Λυων τοτε στανταρ θα ριξω στη Ρεαλ... και στο τελος θα σκασει Χ και θα κλαψουμε παρεα.![]()
![]()

τιποτα αλλο θελειςχεστηκα πανω μου με το γρηγορο γκολ της τσελσυ
ηταν που τελικα θα εβλεπα τα παιχνιδια χαλαρος
ευτυχως δεν μπηκε αλλο και το κερδισα αυτο
τωρα εχω γκολ γκολ το λυων ρεαλ
θελω ενα και ενα στο δευτερο ημιχρονο
πειτε καμια αλλη προβλεψη για αυτα τα 2 να χωσουμε![]()