Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Κάποτε ΄σ'ένα καζίνο ένας παίχτης κέρδιζε πολλά.Το λένε στον υπεύθυνο και αυτός τους ρωτάει"παίζει καθιστός η όρθιος;".;Όταν του είπαν ότι κάθεται και απολαμβάνει το παιχνίδι τους λέει" μην αγχώνεστε θα τα χάσει".Ηθικόν δίδαγμα ,σε καθυστερούν επίτηδες για να συνεχίζεις να παίζεις και να χάσεις τα κέρδη,ΣΤΑΜΑΤΑ να παίζεις και συνέχισε να ζητάς τα χρήματα να μπουν στο λογαριασμό σου.Άντε και καλοφάγωτα....παιδες καλησπερα. ειναι η δευτερη φορα σε μια εβδομαδα που στη bwin δε με πληρωνουν και μου στελνουν το εξης μηνυμα ''Επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με το αίτημα ανάληψή σας των 1.200,00 EUR της 5/9/2009. Δυστυχώς δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας, λόγω εσωτερικών μέτρων ασφαλείας. Για το λόγο αυτό, το ποσό επιστράφηκε στο λογαριασμό σας. '' εχω προσπαθησει να επικοινωνησω αλλα τιποτα. εχει καποιος αναλογη εμπειρια η ξερει κατι???
οποιος μπορει γιατι εχω φρικαρει.
τους πληρωνεις και οταν πας να τα παρεις ακους ενα σωρο μαλακιες

Ταμείο μας έστειλε ο martini!!Για σήμερα, Εurobasket: Σλοβενία-Σερβία:1 απόδοση 2,2,ώρα έναρξης 19:15.
Καλό ταμείο σ'όλους.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Φέγενορντ 2 , Σαν Πάουλι 2Φέγενορντ 2 , Σαν Πάουλι 2 , Ουντινέζε όβερ , Εργοτέλης 1Χ , Μπόντο Γκλιμτ 1Χ , Εστουδιάντες όβερ!![]()