Milfshake
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2024
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
Mήπως είναι σειρά της Καλαμάτας ; ο Πανιώνιος του χρόνου , λέω εγώ τώρα.Έχω πληροφορία για super league 2 άνοδο Ηρακλής και Πανιώνιος απλά ενημερωνω
Mήπως είναι σειρά της Καλαμάτας ; ο Πανιώνιος του χρόνου , λέω εγώ τώρα.Έχω πληροφορία για super league 2 άνοδο Ηρακλής και Πανιώνιος απλά ενημερωνω
Φίλε μου το είπε σαν πληροφορία άτομο που πέρυσι μου είχε πει ΑΕΛ και Κηφισιά.Μου λέει φέτος όλοι περιμένουν Ηρακλή και Καλαμάτα αλλά θα ανέβει Ηρακλής και Πανιώνιος δεν τα έχουν ανοίξει βέβαια ακόμα οι στοιχηματίκες αλλά το περιμένω.Τωρα το κατά πόσο κάνω καλά που το γράφω εδώ δεν ξέρω αλλά οκMήπως είναι σειρά της Καλαμάτας ; ο Πανιώνιος του χρόνου , λέω εγώ τώρα.
Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να πειθαρχεί ο Έλληνας είναι να τιμωρείται η τσέπη του.δηλαδη ρε μπατσοι μας εγραψες για κρανος 350 ευρω(αν ξαναβγει η νδ θα γινω εσκιμωος) και χωρις μειωση αν πληρωσεις το προστιμο νωρις, Και στην γερμανια το προστιμο για κρανος που παιρνουν 2000 ευρω οι πιο χαμηλομισθοι εργατες ειναι 50 ευρωΚουλι μας πηδας με τις εφοριες μας πηδας απο παντου ακαποτα ασαλιωτα
![]()
Και η Καρδίτσα απ'οτι μαθαίνω κάνει ομάδα για super League..Έχω πληροφορία για super league 2 άνοδο Ηρακλής και Πανιώνιος απλά ενημερωνω
Ομάδες κάνουν πολλές απλά εμένα μου είπαν ότι έχει δοθεί εντολή ανεβαίνουν Πανιώνιος και Ηρακλής και το επιβεβαίωσα και χθες.ΑυταΚαι η Καρδίτσα απ'οτι μαθαίνω κάνει ομάδα για super League..
Τον παναθηναικο τον φοβάμαι , θα μου πεις καλύτερη είναι η Μπεσίκτας , πάντως η διπλή ευκαιρία είναι καλή για τέτοια ματσάκια.ΠΑΟΚ -Βολφσμπεργκερ 1 1.56. Παναθηναϊκός -Σαχταρ 1x 1.55 Αρης -Λεμεσου -ΑΕΚ 1x. 1.75 4.23 x 50 = 211 ευρώ καλή επιτυχία
Διπλή ευκαιρία πάνω από 1.50 αξίζει για αυτό το έβαλα μην σου πω ότι φοβάμαι πιο πολύ τον ΠΑΟΚΤον παναθηναικο τον φοβάμαι , θα μου πεις καλύτερη είναι η Μπεσίκτας , πάντως η διπλή ευκαιρία είναι καλή για τέτοια ματσάκια.
ηταν φως φαναρι το Χ τυπαρα μου.Ένα μεγάλο μπράβο στον Άρη Λεμεσού, μπορεί να πήγα κουβά,
αλλά τα γκολ που έβαλε ήταν ωραία και η ΑΕΚ είναι απαράδεκτη ομάδα. Πέρυσι με έστειλε κουβά με τη Νόα , εγώ φταίω που ξέχασα.
To έριξα 1Χ λόγω μη αγωνιστικής ετοιμότητας ....δικαιώθηκα.Α ρε ΠΑΟΚ μας γάμησες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α ρε ΠΑΟΚ μας γάμησες
20000; Πω πωκαλησπερα πριν λιγο επαιξα νικη Λιβερπουλ 20 χιλιαδες ευρω με την Κρισταλ Παλας αρχιζει σε λιγο