Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.039
- Πόντοι
- 6.536
Ο Δάσκαλος των σλαβικών μουνέτων είπε ωμά την πραγματικότητα: ο κύρους πελάτης/χορηγός/sugar daddy δεν μυξοκλαίγεται αν είναι ακριβό το μουνί, απεναντίας παθιάζεται περισσότερο γιατί νοιώθει ότι γαμάει μια Ντίβα...ότι μπορεί να σε φτιάχνει ο ανταγωνισμός, αλλά είναι κάτι που έχεις δημιουργήσει στο μυαλό σου για να φτιαχνεσαι και καλά κάνεις.
Το να παίζεις 1, Χ ή 2 είναι 33% πιθανότητα να κερδίσεις όταν έχεις τόσες επιλογές που είναι 50%.ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ
Ο Δάσκαλος των σλαβικών μουνέτων είπε ωμά την πραγματικότητα: ο κύρους πελάτης/χορηγός/sugar daddy δεν μυξοκλαίγεται αν είναι ακριβό το μουνί, απεναντίας παθιάζεται περισσότερο γιατί νοιώθει ότι γαμάει μια Ντίβα...
Αλλιώς ας πάει σε καμμιά πατσαβούρα στις πιάτσες ή τα φτηνιάρικα μπουρδέλα των 20Ε.
Το ίδιο κι εδώ: ο σοβαρός τζογαδόρος παρακολουθεί τα πάντα και ΔΕΝ ποντάρει ψίχουλα των 5Ε να πάρει αρχίδια, αλλά ούτε ρίχνει 50, 100Ε και βάλε για να βγάλει άλλα τόσα καθαρά το πολύ....
Το ότι έχω ρίξει 50, 100 άντε 150 το πολύ, τα έκανα σε δυάδες είτε μεμονωμένα που είχαν τουλάχιστον απόδοση 2.5 συνολικά και φυσικά ήμουν σε απόθεμα για να τα ρισκάρω.
Και το ξαναλέω: ένας είναι ο βασιλιάς και λέγεται ποδόσφαιρο, τα υπόλοιπα είναι αρχίδια μύδια, μπάσκετ, χάντικαπ πόντων και πούτσες μπλε...
Αν θα είναι σε φόρμα ο τάδε και βάλει τόσους πόντους και κουραφέξαλα....
Ούτε κόρνερ, κάρτες κλπ στοιχηματίζεις, άλλα αρχίδια κι αυτά...
Γιατί θα είσαι μια ζωή καρμίρης, καλύτερα σταμάτησε το σπορ...
Τελικά σημεία 1Χ2, άντερ/όβερ και σκορ, αυτά ποντάρεις σε συστήματα είτε παρολί που κατά καιρούς έχω δείξει.
Ώρα να χάσω 100Ε, γιατί το πολύ το τάκα - τάκα, κάνει τον τζογαδόροκαι βλέπουμε για 2η Ιταλίας, θα επιμείνω, αφού έχω 2000+ δεδομένα εκεί.
αλλά όταν έχεις 31 χιλιάδες δεδομένα - και συνεχώς αυξάνονται - τότε πας παραπάνω. Να μην επαναλαμβάνομαι σε όσα πόσταρα προχθές.Το να παίζεις 1, Χ ή 2 είναι 33% πιθανότητα να κερδίσεις
Θεωρείς ότι πας παραπάνω, στατιστικά όμως μένεις στα ίδια. Η Σίτυ χθες πόσους έστειλε στον κουβά σε ένα φαινομενικά εύκολο διπλό χαμηλής απόδοσης?αλλά όταν έχεις 31 χιλιάδες δεδομένα - και συνεχώς αυξάνονται - τότε πας παραπάνω. Να μην επαναλαμβάνομαι σε όσα πόσταρα προχθές.
Δεν αναφέρεται στον τζόγο καλή μου ο Χρησταρας.Οταν οι μύστες ρωτανε για φραπε ..το εμαθα
Ακουγα για μπιφ ..οκ το μαθαμε
Μετα μαθαμε τι ειναι οι μακαροναδες..
Τι στο καλο να εννοούν στον τζόγο παω να μαζεψω ελιες![]()
ναι..μια χαρα και ο δασκαλος την λεει την ατακα..Δεν αναφέρεται στον τζόγο καλή μου ο Χρησταρας.
Επειδή συχνά πυκνά κάνει και καμιά δουλειά του ποδαριού για έξτρα εισόδημα και τάισμα του κουβά, λέει ότι θα κατέβει Καλαμάτα για κανένα μεροκάματο.
Έχετε κάποιο-α site για να βλέπετε τα ματς; Θέλω να χαζέψω με Παοκ και Αεκ απόψε.
Στείλτε dm αν μπορείτε.
Άμεση φάση ... ευχαριστώ.![]()
Θα μάθεις κι άλλα εδώ μέσα. Αύριο πχ έχει πουστρονήσι.Μετα μαθαμε τι ειναι οι μακαροναδες..
Αυτό ξέχασέ το. Ο μπαμπάς προσέχει όλα τα κορίτσια, μακρυά από τέτοια πράγματα.Τι στο καλο να εννοούν στον τζόγο παω να μαζεψω ελιες![]()
Κωλομπαράδες,η πιο πούστικη ομάδα.656=Ιντερ-Βενετσια= Η/Τ 1/1
Οχι..Θα ριχνατε κανένα ψιλό σε νίκη Τραμπ αμερικάνικες εκλογές;
Πόσο δίνει?Θα ριχνατε κανένα ψιλό σε νίκη Τραμπ αμερικάνικες εκλογές;