ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.105
- Πόντοι
- 12.756
εξω εχει 36 υπο συκιαν. Μια γκομενα επαιξε 5 ευρω καρφι 12 παιχνιδια γκολ-γκολ και τα επιασε πηρε 10 χιλιαδες ευρω
τι να πεις
![]()

εξω εχει 36 υπο συκιαν. Μια γκομενα επαιξε 5 ευρω καρφι 12 παιχνιδια γκολ-γκολ και τα επιασε πηρε 10 χιλιαδες ευρω
τι να πεις
![]()

Την παρασκευη που αρχιζει το ευρωπαικο οποιος παει στο Προποτζιδικο το πρωι 8,30 9,00 που ανοιγουν, με την εφαρμογη του ΟΠΑΠ στο σμαρτφον θα παρει 5 ευρω δωρεαν στοιχημα .
USA βραζιλια 0-2 σκορ αποδοση 8 στον ΟΠΑΠ 
| 02:00 13/6/24 |
Η 1χbet του Βλαδίμηρου αλλά πήγαμε κάδο - πέφτουν άφθονα βρισίδια στις εικόνες.Ποια εταιρία ειναι αυτη ;![]()
τι λουλης που ειμαι με 30 βαθμους σημερα ανοιξα αιρ κοντισιεον Προσεχεις για να έχεις...τι λουλης που ειμαι με 30 βαθμους σημερα ανοιξα αιρ κοντισιεον
![]()
η χθεσινη μερα ηταν η καλυτερη μερα δροσιας μεχρι τωρα ιδιως για σημερα απο το βραδυ μεχρι το πρωιΘα χρειαστείς καινούριο δέρμα γιατί αυτό που έχεις θα καει κάτω από τον ανελέητο κωλοηλιο.η χθεσινη μερα ηταν η καλυτερη μερα δροσιας μεχρι τωρα ιδιως για σημερα απο το βραδυ μεχρι το πρωι
. δωστε μου 50 χιλιαδες ευρω να παω να ξεκαλοκαιριασω εδω θα σας τα δωσω πισω οταν πιασω 10 στα 10 στο κινο
κοιταζω εξω στο μπαλκονι το θερμομετρο 38 υπο συκιαν