χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.088
- Πόντοι
- 606
ty σημερα ολα τα κερδη στην 2αδα Ολυμπιακου και ΠΑΟΚΑγχωθηκες λίγο Χρηστάρα αλλά το κυκλωσες...καλά γούστα!
ty σημερα ολα τα κερδη στην 2αδα Ολυμπιακου και ΠΑΟΚΑγχωθηκες λίγο Χρηστάρα αλλά το κυκλωσες...καλά γούστα!
Θα σου πω 2-3 πράγματα κι αν θες τα ακούς, αλλά τούτη στιγμή έχω 27 χιλιάδες δεδομένα (και συνεχίζω να μαζεύω).Ξεκίνησα καλά αλλά γαμήθηκα χθες.
Aυτα είναι για εκατομμυριούχους που θα ρίξουν ένα χαρτί για να πάρουν 200.000€ κερδος σε απόδοση 1,20.Αν και δεν είμαι φαν του τζόγου θα έλεγα ότι ανεξάρτητα από το ποσά χρήματα αντέχει ο καθένας να ποντάρει η πιο ασφαλής οδός είναι μόνο ένα ματς.
Η δυάδα , τριάδα κοκ ανοίγει το ρίσκο υπερ της εταιριας
Αυτό κάνω στην Tippeligaen που ξαναρχίζει σε ένα μήνα και κάτι διότι έχω ~1900 αγώνες φιλτραρισμένους σε βάθος 8ετίας.η πιο ασφαλής οδός είναι μόνο ένα ματς.

Μάγκες ενώ είχα ξεκινήσει καλά πήγα κούβα 25 ευρώ, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον τρόπο για να έχω κέρδη?

σε απόδοση 1,20
μην σε παρει απο κατω αλλοι 25 ευρω δινουν στον καφε ντιλιβερι μπουρμπουαρΜάγκες ενώ είχα ξεκινήσει καλά πήγα κούβα 25 ευρώ, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον τρόπο για να έχω κέρδη?

Οι πλούσιοι έχουν καβούρια στις τζέπες...το πιο πιθανό είναι να μην δίνουν τίποτα.μην σε παρει απο κατω αλλοι 25 ευρω δινουν στον καφε ντιλιβερι μπουρμπουαρ![]()
Σωστός.καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης
Αν σπασει η 2αδα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σημερα δεν κερδιζει κανεις πακετος στην Γη![]()
Όσο κι αν σου/σας φαίνεται παράξενο σκορ πετυχαίνω ή έστω πλησιάζω ευκολότερα από ότι τις ανατροπές/ημιανατροπές και μιλάω για διψήφιων αποδόσεων. Αλλά να στο πω ευθέως;Τι χρημα την τελευταια εβδομαδα με τις ανατροπες
Επαναφέρω ένα παλιό μου θέμα διότι ο σύνδεσμος της διπλωματικής είναι εκεί,1o βήμα
Μελετάμε τη διπλωματική του Δ. Ιωάννου - έχει μέρη που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις