argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.261
- Πόντοι
- 16.235
Σε ευχαριστώ ρε Χρηστάρα,το είπες και έγινε...ευχαριστώ και τον Δομίνικο της Λειψίας που το κάρφωσε και το κυκλωσα.

Θα ξεγκαβλωνουμε με Σκανδιναβουλες...τελειωνουν τα μεγαλα πρωταθληματα και ξενερωνω...
και χωρις euro/mundial μεγαλη πικρα ο ιουνιος.
![]()

δεν τους μπορω, οταν οι ομαδες ειναι τοσο αδιαφορες δεν εχω κινητρο να διαλεξω μεταξυ αμπαλων ποιος ειναι λιγοτερο αμπαλος. Ασε που παει στραφι η επενδυση του παραμικρου χρονου στο να μαθω πεντε πραγματα για αυτους, αφου 2 μηνες αργοτερα δεν θα τους ξαναγγιξω μεχρι το τελος της σεζον. Και ουτε υποσχομενοι για να τους πετυχεις σε καποιο ευρωπαικο κυπελλο αργοτερα ειναι, ουτε μπαινουν γκολ με το τσουβαλι (σαν την ολλανδια πχ) να πεις οτι θα εχει λιγο θεαμα και ψωμι στο λαιβ.Θα ξεγκαβλωνουμε με Σκανδιναβουλες...![]()
Δε μου το πες τώρα επινα καφέ ηλιουπολη και ηταν και ο πρόεδρος εκει

Δε μου το πες τώρα επινα καφέ ηλιουπολη και ηταν και ο πρόεδρος εκει![]()
Επειδή από ότι βλέπω νιπλαρε καθορίζεις το στοίχημα ,για δώσει για εκλογές κανενα στανταρακι για να βάλω ψιλά δύο τρία χιλιάρικακια !! Έστω κ ποσοστά ΑΝΤΑΡΣΥΑ....τι θα έπαιζες;;;;;Δεν εισαι φίλος !!!
Γαμιεσαι

Επειδή από ότι βλέπω νιπλαρε καθορίζεις το στοίχημα ,για δώσει για εκλογές κανενα στανταρακι για να βάλω ψιλά δύο τρία χιλιάρικακια !! Έστω κ ποσοστά ΑΝΤΑΡΣΥΑ....τι θα έπαιζες;;;;;![]()

ΚατακαβαΜονο Αντζελο ειναι ο αρχηγος των στοιχημάτω
Αντζελο μόνο![]()
Δε μου το πες τώρα επινα καφέ ηλιουπολη και ηταν και ο πρόεδρος εκει![]()