paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.512
- Πόντοι
- 10.656
αδειο κουπονι σημερα.
μονο καζινο
μονο καζινο

Αλογα τυπε, σιγουρηαδειο κουπονι σημερα.
μονο καζινο![]()

Πιστεύω να θυμάσαι ότι δεν ακουμπάω παιχνίδια που το φαβορί είναι κάτω από 1.75 άντε οριακά μέχρι 1.72-1.73 για τον πολύ απλό λόγο => ότι είναι απρόβλεπτα από το θέμα των αποδόσεων. Μια φορά να σπάσει ένα τέτοιο σημείο θες πολλαπλάσιες να ρεφάρεις, τέσπα...Μόλντε
@ 1.17
Μόλντε - Σάντεφιορντ
29/05/2023, 18:00
Μπόντο Γκλιμτ
@ 1.36
Μπόντο Γκλιμτ - Βίκινγκ
ειμαι φιλοζωος τυπε μου, ντοπαρισμενα αλογα σκυλια αντιλοπες που τα γαμανε στο ξυλο, να τα βαλουν στον πατο τους.Αλογα τυπε, σιγουρηκαταστροφηκαβατζα
ρε μαλακα εχω ενα γνωστο που παιζει φρτουτακια οσες ωρες ειναι ξυπνιος...φαντασου δουλευει και το αφηνει να ρολαρει αυτοματα μονο του...ειμαι φιλοζωος τυπε μου, ντοπαρισμενα αλογα σκυλια αντιλοπες που τα γαμανε στο ξυλο, να τα βαλουν στον πατο τους.
Καζινο, παιζουμε λαιβ (μπλακτζακ, ρουλετα), και τα κερδη τα ισιωνουμε ολα στα φρουτακια. Αν πληρωσει, πληρωσε.
Το πιο ξεκουραστορε μαλακα εχω ενα γνωστο που παιζει φρτουτακια οσες ωρες ειναι ξυπνιος...φαντασου δουλευει και το αφηνει να ρολαρει αυτοματα μονο του...

να διακοψεις καθε επαφη με το πρεζακι, φρουτακια για ωρες παιζουν μονο οι τελειωμενοι τεμπεληδεςρε μαλακα εχω ενα γνωστο που παιζει φρτουτακια οσες ωρες ειναι ξυπνιος...φαντασου δουλευει και το αφηνει να ρολαρει αυτοματα μονο του...
και τεμπελης ειναι αλλα εχει λεφτα..για ποσο δεν ξερω βεβαιανα διακοψεις καθε επαφη με το πρεζακι, φρουτακια για ωρες παιζουν μονο οι τελειωμενοι τεμπεληδες

μονο αυτον εχει , δεν εχει αλλοννα διακοψεις καθε επαφη με το πρεζακι, φρουτακια για ωρες παιζουν μονο οι τελειωμενοι τεμπεληδες
Μπα μαν κανένα αλογο θα παιξουμε καλύτερα έχουμε σιγουροΤρίτη ακούγεται φόβος.
Φόβος να περάσει ο βάζελος το περιστέρι και να ανταμώσει με γαύρο στους τελικούς με μεγάλες πιθανότητες 30+
Θα τζογάρατε πρόκριση/νίκη περιστέρι?
Τρίτη ακούγεται φόβος.
Φόβος να περάσει ο βάζελος το περιστέρι και να ανταμώσει με γαύρο στους τελικούς με μεγάλες πιθανότητες 30+
Θα τζογάρατε πρόκριση/νίκη περιστέρι?
τα περισσοτερα λεφτα θυμαμαι τα εβγαζα οταν τελειωναν τα γνωστα πρωταθληματα και εμπαινε το καλοκαιρινο μενουμε δανιες-βραζιλιες και σια..true storyχμμ για να δουμε τωρα.....
A ΄Νορβηγιας
Χαμ Καμ - Λιλεστρομ g/g + over 2,5
Α΄Σουηδιας
Ντέγκερφορς-Βάρμπεργκς g/g
Χάμαρμπι-Βάρναμο g/g
Α' Ρουμανίας
Δυναμό Βουκουρεστιου-Αργκες Πιτέστι g/g
(μπαραζ Ρουμανόγυφτων για μια θεση στην Α', Δυναμό απο τις πρώτες θεσεις της β' και η Άργκες απο τα χαμηλά της α')
![]()

150 φορες εχουν παει στην ιστορια του ΝΒΑ οι σειρες στο 3-0, καμια δεν εγινε ανατροπη.
Οι σελτικς γυρισαν το 3-0 σε 3-3 και το μομεντουμ ειναι δικο τους.
θα σπασει η καταρα σημερα;![]()