Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε μάγκες...πιστεύετε βγάζει κανένας όντως λεφτα απτο στοιχημα, ή παίζετε απλά για την καύλα σας?

ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ
ολοι εδιναν ξερά διπλά Κοπεγχαγη+Σερβετποσο μλκς ειμαιολοι εδιναν ξερά διπλά Βιμποργκ+Σερβετ
τελικα μονο εγω δεν τα επαιξα!

Nα εισαι πιο τολμηρος, γιατι κασαρεις?εχεις αναγκη τα λεφτα?σερβετ επαιξα εγω
Σεντ γκαλεν
Γιουνγκ μποις
Σερβετ μαλλον =βγηκε
Σεντ Γκαλεν =βγηκε
Γιουνγκ μποις ηταν μπροστα 1-0 , μετα παει 1-1, και μεχρι το 83 το κρατησα , μετα εκανα κας ουτ στα λεφτα μου , και εβαλε γκολ ο γαμιολης στο 88 , 2-1 η γιουνγκ
σε 3αδα εδινε κατι λιγοτερο απο 4
Δεν θα ξανακασσαρω ποτε, παει τελειωσε , οποτε κασσαρω γαμιεται το ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ
Nα εισαι πιο τολμηρος, γιατι κασαρεις?εχεις αναγκη τα λεφτα?![]()

Το κασαουτ ειναι ενας κουβάς μεσα στον κουβά τύπεσερβετ επαιξα εγω
Σεντ γκαλεν
Γιουνγκ μποις
Σερβετ μαλλον =βγηκε
Σεντ Γκαλεν =βγηκε
Γιουνγκ μποις ηταν μπροστα 1-0 , μετα παει 1-1, και μεχρι το 83 το κρατησα , μετα εκανα κας ουτ στα λεφτα μου , και εβαλε γκολ ο γαμιολης στο 88 , 2-1 η γιουνγκ
σε 3αδα εδινε κατι λιγοτερο απο 4
Δεν θα ξανακασσαρω ποτε, παει τελειωσε , οποτε κασσαρω γαμιεται το ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ
Το κασαουτ ειναι ενας κουβάς μεσα στον κουβά τύπε

Όλα νερό όλα νερο
Τετράδα
29/05/2023, 16:53
id: 2584579647
Βασιλεία
@ 1.70
Βασιλεία - Γκρασχόπερς
29/05/2023, 17:30
Μόλντε
@ 1.17
Μόλντε - Σάντεφιορντ
29/05/2023, 18:00
Μπόντο Γκλιμτ
@ 1.36
Μπόντο Γκλιμτ - Βίκινγκ
29/05/2023, 18:00
Σερβέτ
@ 2.00
Λουκέρνη - Σερβέτ
29/05/2023,

χμμ για να δουμε τωρα.....

Καλο μεροκαματο!
Εμειναν κερασια φετος; Ακουσα για τρελες ζημιες
40 ευρω εισαι στο 8ωρο η στο 7μισαωρο (με το διαλλειμμα μεσα);
40 ευρω χερι + κολατσο τυροπιτα η κανα τοστ που κανει η γυναικα του παραγωγου + φραπε φρεντο κτλ απο μαγαζι καφετερια ενταξει θα παιξουν και καποιοι που θα δωσουν φραπε το πλαστικο
Αδελφέ ένα κιβώτιο από τα καλά στειλε πετροκερασα40 ευρω χερι + κολατσο τυροπιτα η κανα τοστ που κανει η γυναικα του παραγωγου + φραπε φρεντο κτλ απο μαγαζι καφετερια ενταξει θα παιξουν και καποιοι που θα δωσουν φραπε το πλαστικο
που το κανεις μονος σου
. Τα πρωιμα κερασια επαθαν ζημια!!! αλλα... επειδη εχει βαλει παρας πολυς κοσμος κερασια και βερυκοκα εχει πολυ πραμα
και ακομα δεν αρχισαν και τα ορεινα κερασια
![]()
θα στειλω μελι σε 30 μερες πρωτα ο θεος φρεσκαδουραΑδελφέ ένα κιβώτιο από τα καλά στειλε πετροκερασα
θα στειλω μελι σε 30 μερες πρωτα ο θεος φρεσκαδουρα. κερασια αδερφε αν ανεβω στα ορεινα και δω καλα τραγανα και νοστιμα κερασια θα στειλω
![]()