argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.221
- Πόντοι
- 16.235
Είναι τόσο σταθερός ο Στάνκοβιτς που νομίζω ότι μόνο με αυτογκόλ θα μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.
και τον δινει 2,90 Ο ΟΠΑΠ
ανατροπη ημιχρονοΈλα μορη ιντερ και γαμα τους![]()
Δείχνω 2 ενδεικτικά δελτία: το πρώτο πήγε κάδο άτυχα - (γαμήθηκε η Νόρκεν κι ήλθε η ανάποδη ανατροπή) ενώ στο δεύτερο πέρασαν 2/2 της Θέλτα και η ΈΓΚΡΡΡιτε νίκησε 1-0. Μην κολλάτε στον πολλαπλασιαστή γιατί κάλλιστα μπορώ να το ποντάρω με επανάληψη αφού τα ρίχνω λίγο πριν ξεκινήσουν κι έτσι δεν έχω την πολυτέλεια να βάζω και τον θεμιτή απόδοση μονομιάς.αν δεν ειχε κοκκινη η σεβιλλη θα τους γαμουσε τους υποβιβασμενους της ελτσε... τωρα ας κρατησει το χ κι ευχαριστω να λεει.

αρχιζουν σε 4 λεπταΣτήριξα και εγώ Μπεροε κόντρα στην ανυπαρκτη εκτός έδρας αντίπαλο της.κουπόνι σκουπιδαριό απόψε!
ξεχώρισα 3 ....σημεία
Μπερόε - Σπάρτακ Βάρνα 1 ( α΄Βουλγαρίας)
Ντέγκερφορς - Χάμαρμπι g/g (α' Σουηδιας)
KA Aκουρέΐρι - Βίκινγκουρ Ρέΐκιαβικ 2 (α' Ισλανδιας)
Μπερόε και Ντέγκερφορς μόλις ξεκινήσανε....![]()
Στήριξα και εγώ Μπεροε κόντρα στην ανυπαρκτη εκτός έδρας αντίπαλο της.

.Μωρη Μπεροε θα μας τρελάνεις;Άντε πατησε τα τα λιμα της Βάρνας που δεν βγάλανε διπλό ολη την χρονιά...ξυπνήστε ρεεεεεεεεε μαλακεεεεεεεςςςςς!

προτού αλέκτωρ λαλήσει...! ισοφαρίσαμε![]()

Ουδαμως αγαπητέ...μελετησα τα στοιχεία και κατέληξα στο ότι αυτές οι σαβουρες έχουν πέσει προ πολλού.σε παρέσυρα δηλαδη....
ας ελπίσουμε στο...μέταλλο των κομιτατζήδων της Μπερόε![]()
Τα θέλανε τα μπινελικια τους τα μαλακιστηρια...καθάρισε ο Τούρκος...άντε να δούμε παρακάτω...πατήστε τους ...Slava Beroeeeeee!!!!προτού αλέκτωρ λαλήσει...! ισοφαρίσαμε![]()

Δεν υπάρχει fonbet εταιρία τυπε,παίξε καλύτερα κινοΣτην Fonbet, συνεχιζουν αμειωτα τις "πουστικες" προσφορες των free bets.
Μας περνανε για εντελώς μαλακες και οποιος υποτιμα τους πελατες του, φευγει νυκτα.