χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.083
- Πόντοι
- 606
Καλησπερα πριν λιγο επαιξα σε πρακτορειο του ΟΠΑΠ 15000 ευρω νικη ΠΑΟΚ στον τελικο κυπελλου ελλαδας με την ΑΕΚ
Καλησπερα πριν λιγο επαιξα σε πρακτορειο του ΟΠΑΠ 15000 ευρω νικη ΠΑΟΚ στον τελικο κυπελλου ελλαδας με την ΑΕΚ

Με βάση τα δεδομένα το 3.8 κρίνεται χαμηλό.
Δεν είναι δώρο,είναι διαβασμένο...
Γιατι ο Παοκ δεν έχει καλή εικόνα.
Οπότε πάσο....
Αντιθέτως το 1.1 που δίνει στο να το πάρει ο γαυρος στο μπάσκετ είναι τόκος στην τράπεζα...
![]()
![]()
ας κρατησουμε τις αποδοσεις. Αυριο τις ξαναβλεπουμε. Λογικα θα εφαρμοστει και μηδενικη γκανιοτα την ημερα του ματς (και αξιζει να παιχτει με αυτην στον παοκ γιατι για πρωιμη πληρωμη ειναι μαλλον χλωμο να προηγηθει με 2 τερματα, και ποσο μαλλον να ισοφαριστει κιολας μετα).
Θεωρω οτι θα ανεβει καπως η αποδοση του παοκ. Δηλαδη με πιθανο υπερπονταρισμα στο 1Χ και με 0% γκανιοτα το διπλο μπορει να φτασει ανετα το 4.10+. Οψομεθα
αδερφε επειδη εισαι ωραιος παιξε Εσπανιολ Ασσο με την Ατλετικο μαδριτηςΧρησταρα !!!! τονισες στον προπατζη οτι εννοεις απο το πρωτο ημίχρονο ;![]()

το κυπριακο ειναι τελικος οποτε οχι προκριση αλλα κατακτηση.προκρισεις Φενερ και Ομονοιας με επιφυλλαξη
προτελευταια.. αγωνιστικη,έναρξη στις 18:00.
το κυπριακο ειναι τελικος οποτε οχι προκριση αλλα κατακτηση.
η φενερ πληρωνει ψιχουλα τελικα, θα ριξω λιγα στο -1 χαντικαπ με την ελπιδα να τους γαμησουν

Βαγιεκάνο
6.75
Τελικό Αποτέλεσμα
Ρεάλ Μαδρίτης vs Βαγιεκάνο
Κάντιθ
5.50
Τελικό Αποτέλεσμα
Βιγιαρεάλ vs Κάντιθ
Χετάφε
3.45
Τελικό Αποτέλεσμα
Μπέτις vs Χετάφε
Εσπανιόλ
3.05
Τελικό Αποτέλεσμα
Εσπανιόλ vs Ατλέτικο Μαδρίτης
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ τηςς Γης![]()

2 στα 3

7 λεπτα ταμειοκαρτες στον τελικο κυπελλου ελλαδος (+κοκκινη)

Ομόνοια γκολ![]()

Το καλυψα και με Χ βέβαια...Τέσσερα φράγκα+ σε τελικό κυπέλλου είτε Ελλάδος είτε Ζιμπάμπουε ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΣ!
Επιβάλλεται κάλυψη στο Χ ...όμως εγώ δεν το πίστευα όταν πήρα στα χέρια μου το κουπόνι...εγώ βλέπω καλά...η τιμή στο διπλό όμως παραειναι προκλητική.Τέσσερα φράγκα+ σε τελικό κυπέλλου είτε Ελλάδος είτε Ζιμπάμπουε ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΣ!