tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 6.256
Το θεμα σου ειναι αν θα το παιξω εγω?
Εσύ ρε τρόμπα δεν ζήταγες από άλλους, να ανεβάσουν δελτία ;;;
Ασχολείστε με τέτοιες μαλακίες ;;;
Το θεμα σου ειναι αν θα το παιξω εγω?
Λοιπον, για οσους θελουν να βγαλουν λεφτα άκοπα, πονταρουμε Ανταρσυα οβερ 0,55%, Πλευση οβερ 1,65% και ΚΚΕ οβερ 6%.
Και αφηστε τους σαχλαμαρακηδες να λενε.
Με ευχαριστειτε αργοτερα
Ναιon line παίζονται αυτές οι μαλακίες ;
Βάλε λινκ ρε !
Μισές δουλειές κάνεις ;
Παιξτα εσύ να σε ακολουθήσουμε , Παρασκευα του στοιχήματοςΛοιπον, για οσους θελουν να βγαλουν λεφτα άκοπα, πονταρουμε Ανταρσυα οβερ 0,55%, Πλευση οβερ 1,65% και ΚΚΕ οβερ 6%.
Και αφηστε τους σαχλαμαρακηδες να λενε.
Με ευχαριστειτε αργοτερα
Mη ξεχασειςδεν ξερω θα το κοιταξω
Παιξτα εσύ να σε ακολουθήσουμε , Παρασκευα του στοιχήματος

Σε θέλω ήρεμο σήμερα !!!Mη ξεχασεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πω ρε πουστη σήμερα παλι ματσαρες![]()

ρε μουνοπανα μη το κανετε και εδω μεσα πολιτικο καφενειο![]()
εδω ζοριζομαι να σκοτωσω δυο χιλιαρικα στην απλη νικη ΝΔ για να παρω 200 στο χερι, και θες να σου απαντησω αν θα παιξω 5% διαφορα με το συριζα ή ακομα χειροτερα τους αλλους τους κατσαπλιαδες;ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΡΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΩ

εδω ζοριζομαι να σκοτωσω δυο χιλιαρικα στην απλη νικη ΝΔ για να παρω 200 στο χερι, και θες να σου απαντησω αν θα παιξω 5% διαφορα με το συριζα ή ακομα χειροτερα τους αλλους τους κατσαπλιαδες;
αφηστε με ησυχο, αρρωστος ανθρωπος ειμαι. Μεχρι γιουροβιζιον τζογαρα. Τυχερος τυχερος μεχρι να τα χασω σε μια τετοια ασταθη μαλακια οπως η πολιτικη. ΜΗΝ ΜΕ ΜΠΡΙΖΩΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.
![]()

Ανταρσυα οβερ 0,55%, Πλευση οβερ 1,65% και ΚΚΕ οβερ 6%.
ανταρσυα πανω απο 0,6%;
δωρο δεν ειναι γιατι παιζει πολυ η ισοπαλια, μην ξεχναμε οτι η γιουβε θα παιξει ρεστα μιας και υπαρχει πιθανοτητα να της αφαιρεθουν βαθμοι και να χασει την εξοδο στο τσουλου μεσω πρωταθληματος, οποτε μονο να σηκωσει το γιουροπα της εμεινε.Σεβίλλη άσσος στο 2,50+ το λες και δώρο
εφοσον κατα πασα πιθανοτητα θα εχουμε δευτερες εκλογες, ακομα κι αν δινουν αυτην την αγορα θα παρεις επιστροφη χρηματων.Το ΠΑΣΟΚ στην κυβερνηση τι αποδοση το δινουν ρε μαγκες; Να το παιξουμε να κονομησουμε στα σιγουρα![]()