shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.639
- Πόντοι
- 2.456
Αναμένω με αγωνία τα προγνωστικά σουεχει ψωμάκι σήμερα , αλλα θέλει προσοχη !!!!

Αναμένω με αγωνία τα προγνωστικά σουεχει ψωμάκι σήμερα , αλλα θέλει προσοχη !!!!

ε μη το λες. καθε κουρσα βινισιους τζουνιορ στην κοντρα και ειναι μιση ευκαιρια.
Έχει ναι,πάντα προσοχή πανταεχει ψωμάκι σήμερα , αλλα θέλει προσοχη !!!!
παιδια τα εβαλα 100 ευρωΠόσο σίγουρος είσαι;Καμπίλιε
1.42
Τελικό Αποτέλεσμα
Καμπίλιε vs Οράν
2-3
1.90
Συνολικά Γκολ (έως 7+)
Σχλεφ vs Μπίσκρα
Ναι
1.65
Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες
Φενερμπαχτσέ vs Τραμπζονσπόρ
Over 2.5
1.58
Συνολικά Γκολ Over / Under 2.5
Νιούκαστλ vs Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον
Ναι
1.88
Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες
Σεβίλλη vs Γιουβέντους
Over 2.5
1.90
Συνολικά Γκολ Over / Under 2.5
Άλκμααρ vs Γουέστ Χαμ
παιδια τα εβαλα 100 ευρω
1ενα τοις %Πόσο σίγουρος είσαι;
εξαφανιστηκαν μαζικα.Τον εξαφάνισε χθες ο Walker.

να παιξουμε νικη Μητσοτακουλα με πανω απο 5%,ανταρσυα πανω απο 0,6%;εξαφανιστηκαν μαζικα.
Ειδικα αυτο το πουτανοπαιδο ο Grealish τους ξεπατωσε στο τρεξιμο, και στο δευτερο ημιχρονο εφαγε το μισο χορτο του γηπεδου![]()
![]()
Τύπε. Παιξε στον στοιχημαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ οβερ 0,55% με αποδοση 2. Δωρο.εξαφανιστηκαν μαζικα.
Ειδικα αυτο το πουτανοπαιδο ο Grealish τους ξεπατωσε στο τρεξιμο, και στο δευτερο ημιχρονο εφαγε το μισο χορτο του γηπεδου![]()
![]()
να βαλω και παραταξη μας πανω απο 5 διαφορα;Τύπε. Παιξε στον στοιχημαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ οβερ 0,55% με αποδοση 2. Δωρο.
Ποσο δινει?να βαλω και παραταξη μας πανω απο 5 διαφορα;
δεν ξερω θα το κοιταξωΠοσο δινει?
Το δελτίο μην ξεχάσεις να ανεβάσειςΑ, επισης δωρο και το οβερ 1,65% της Πλευσης, αλλά δινει μονο 1.55 αυτη τη στιγμη. Εχω αιτηθει να μου προσφερθει αποδοση για ποσοστο ανω του 2% και περιμενω απαντηση

Παιξε το και ασε τις μαλακιεςΤο δελτίο μην ξεχάσεις να ανεβάσεις![]()
Α, επισης δωρο και το οβερ 1,65% της Πλευσης, αλλά δινει μονο 1.55 αυτη τη στιγμη. Εχω αιτηθει να μου προσφερθει αποδοση για ποσοστο ανω του 2% και περιμενω απαντηση
Άμα ανεβάσεις εσύ δελτίο το παίζωΠαιξε το και ασε τις μαλακιες
Το θεμα σου ειναι αν θα το παιξω εγω?Άμα ανεβάσεις εσύ δελτίο το παίζω
Αλλά μεγαλύτερη πιθανοτητα έχει να βγει πρώτο κόμμα το ΚΚΕ από το να το παίξεις εσύ
Τι να παίξεις βρε παπατζαΤο θεμα σου ειναι αν θα το παιξω εγω?
Τυπε ειναι ξακαθαρη η απαντηση,ασκοπο το ερωτημα σου!Το θεμα σου ειναι αν θα το παιξω εγω?