Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.359
- Πόντοι
- 506
ΠΟΥΤΑΝΑ μπενφικα, απο αυτην την ιντερ γαμημενοι; ΠΩΣ ΧΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΩΣ; που να χρεωκοπησετε μπασταρδοι αμπαλοι εγω φταιω οχι εγωωωωωω φταιω ΕΓΩΩΩΩΩΩ
ΠΟΥΤΑΝΑ μπενφικα, απο αυτην την ιντερ γαμημενοι; ΠΩΣ ΧΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΩΣ; που να χρεωκοπησετε μπασταρδοι αμπαλοι εγω φταιω οχι εγωωωωωω φταιω ΕΓΩΩΩΩΩΩ
Λουκακου...το μαύρο πιστόλι...εγγύηση!Μην ξεχνάς ότι η Ίντερ είναι και μεγαλύτερο όνομα
Έλα τσάκω Χρηστάρα.....καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
Accumulator (4)@27.26
Ολυμπιακός
2.82
Τελικό Αποτέλεσμα
Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός
Ναι
2.57
Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες
Λας Πάλμας vs Οβιέδο
Ναι and Over
1.98
Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες και Συνολικά Γκολ Over/Under 2.5
Λοριάν vs Μαρσέιγ
Ναι and Over
1.90
Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες και Συνολικά Γκολ Over/Under 2.5
Χόφενχαϊμ vs Σάλκε
Δεν αξιζουν οι αποδοσεις καθολου στα τελευταια παιχνιδια Μονο το 2πλο του Ολυμπιακου αξιζει σαν αποδοση και σημειο
![]()

για χηνάρι η μιλαν σου λεει κάτι ;μιλαν - ναπολι αουτσαιντερ η ναπολι;
επειδη πριν 10 μερες η ναπολι χαρισε την νικη στην μιλαν στο πρωταθλημα (ισως και για να θολωσει τα νερα) το οποιο το εχει ηδη σηκωσει με 16 ποντους μπροστα;
Οκ λειπει και ο Οσιμεν, αλλα αρκει αυτο;
Χ2/2dnb το ματς για μενα κι ας παει κουβα, τρελο value
αντιστοιχα ο ασσος της Ρεαλ στο 1.70 ειναι ΟΚ, οχι οτι ειναι απιθανο να ερθει Χ και να το καθαρισει στον επαναληπτικο (δεν χαμπαριαζει απο εδρες η φετινη ρεαλ), αλλα φανταζομαι θελουν να ξεμπερδευουν, οπως και η Σιτυ χτες. Η τσελσι δεν ειναι για τιποτα...
ιταλικο ντερμπι ειναι, παντα παιζει το Χ. Οπως ειπα 2dnb ή Χ2 το βλεπω, δεν εγινε ξαφνικα ομαδαρα η μιλαν και ομαδουλα η ναπολι. Απλα η μιλαν παλευει τοσο καιρο ενω η ναπολι ξυνει το παπαρι της περιμενοντας τα παιχνιδια στα οποια εχει καποιο στοχο.για χηνάρι η μιλαν σου λεει κάτι ;
Tι χ2 ρε μαλάκα.ιταλικο ντερμπι ειναι, παντα παιζει το Χ. Οπως ειπα 2dnb ή Χ2 το βλεπω, δεν εγινε ξαφνικα ομαδαρα η μιλαν και ομαδουλα η ναπολι. Απλα η μιλαν παλευει τοσο καιρο ενω η ναπολι ξυνει το παπαρι της περιμενοντας τα παιχνιδια στα οποια εχει καποιο στοχο.
θα μου κανει τεραστια εντυπωση αν το ματς ερθει ασσος
ρε φιλε εγω θα ριξω 2dnb να διπλασιασω ή να παρω τα λεφτα μου πισω.Tι χ2 ρε μαλάκα.
Χνάρι σου λέει να πάρεις καλή απόδοση.

Καλά παίξε ότι θες.ρε φιλε εγω θα ριξω 2dnb να διπλασιασω ή να παρω τα λεφτα μου πισω.
Αμα το εβλεπα ξερο Χ θα ελεγα ξερο Χ. Αλλα στατιστικα το Χ δεν ερχεται οσο συχνα θελουμε, γιαυτο πληρωνει. τι να την κανω την καλη αποδοση οταν εχει 30% πιθανοτητα;
Το Χ2 το δινω πιο πολυ για δυαδα με ρεαλ.
To ματς το βλεπω διπλαρα απλα καλυπτω την ισοπαλια γιατι δεν μπορω να υποτιμησω τη φανελα και την εδρα της μιλαν, και γιατι λειπει το πιστολι της ναπολι.
Τωρα αμα καταφερει η μιλαν και παρει το ματς, οπως ειπα θα εκπλαγω. Εγινε το "θαυμα" χτες με την σαπια ιντερ να σκοτωνει την μπενφικα. Να γινει και σημερα;
ps. εκανα λιγα edit
ε αμα κερδισει η Ρεαλ, πληρωμενοι θα ειμαστε ολοι.Καλά παίξε ότι θες.
Ο άλλος μοιράζει χρήμα,θα ακολουθήσω με 400 σέκελ.
Μεροκάματο.

Εγώ ακολουθώ Νίπλη.ε αμα κερδισει η Ρεαλ, πληρωμενοι θα ειμαστε ολοι.
Τα Χ παροτι μου αρεσουν παντα, εχουν 2 βαρια μειονεκτηματα. Πρωτον, αισχρο κασαουτ, γιατι παντα βρισκονται ενα γκολ μακρια απο το να σπασουν ακομα και στο 80+, και δευτερον, δεν εχουν πρωιμη πληρωμη, η οποια σε ματς ομαδων που ξερουν να σκοραρουν, ειναι τρελο δωρο.
Οι περισσοτεροι κουβαδοτιπστερς το δινουν 1 το ματς παντως, γιαυτο με ψηνει το διπλο![]()
ουτε εγω δεν προλαβα να τπ παιξω ακομαΕγώ ακολουθώ Νίπλη.
Παίχτηκε ήδη....
Πάνε παίξτοουτε εγω δεν προλαβα να τπ παιξω ακομα
Καλύτερα να τα δίνω σε καφέδες/ φαγητά/ ποτά/ πουτάνες παρά στα στοιχήματα και στα καζίνο.
δηλαδη ακομη κι αν κανει το 1-0 ο γαυρος στο 80, πιστευεις οτι θα ειναι ευκολο να μπει αλλο μετα; θα βαλουν ενα πουλμαν οι αλλοι και το ματς θα ληξει ετσι.@paparotriftoulas ρε συ αν βλέπεις 1-0 γαύρο είσαι λάθος,αν κάνει το 1-0 θα ανοίξει το παιχνίδι πολύ ακόμα και στο 80 να είναι.