χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.922
- Πόντοι
- 606
και τσελση και μαν γιου από χθες αδελφέ έχουμε![]()

και τσελση και μαν γιου από χθες αδελφέ έχουμε![]()
της πουτανας αλλά το έκλεισασε ολους.Ειχα δει το 0-1 και εγραψα μετα πηγα γλυφαδα τσαρκα πω και εσπασε
βλεπω τωρΑ και ο βαζελος το αρπαξε
![]()
Μετά χτύπησες και σόδα να χωνέψεις το Χ Χρηστάρα;καλησπερα παιδιαεβαλα 2 χιλιαδες ευρω στο 2πλο του ΠΑΟΚ μεσα στον Ατρομητο σε πρακτορειο του ΟΠΑΠ και παω τωρα Σεπολια για καφεδακι
Όλα τα μιλφοτζιλφ και οι τρελαμενες εναλλακτικές πιτσιρίκες θα μαδάνε η μία της άλλης τις τριχες για πάρτη σου!!!![]()
παιδια αν σκασω με αυτο το εργαλειο γλυφαδα για καφε το απογευματακι θα μετραω?
Τύπε, ζεις?Καλησπερα και καλη χρονια με υγεια και ευτυχιαΠριν λιγο επαιξα σε πρακτορειο ΠΡΟΠΟ Γλυφαδας 20000 ευρω οβερ 2,5 Το Παιχνιδι Τοτεναμ-Αστον Βιλα που αρχιζει 4 το μεσημερι σημερα
ναι εγωΥπαρχει καποιος που να ξερει ολο τον Νομο Αττικης
Απ εξω κι ανακατωτα οδους πλατειες τα παντα ολα.... χωρις την βοηθεια GPS ?
ναι εγώ.Υπαρχει καποιος που να ξερει ολο τον Νομο Αττικης
Απ εξω κι ανακατωτα οδους πλατειες τα παντα ολα.... χωρις την βοηθεια GPS ?
αδερφε αν πιασω το τζοκερ θα σε κανω οδηγο μου τοτεναι εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι εγώ.
καλη χρονια με υγεια και ευτυχιαΧρηστάρα ,
Άφησες τα χωράφια της Μακεδονίας και κυκλοφορείς στην αστική ζούγκλα των Αθηνών;
Τόσο μεγάλες επιτυχίες είχες στο Μουντιάλ και έπιασες την καλή;
Έλεγα μήπως σε τύλιξε καμμία πλούσια μιλφαρα σε εκείνες τις περιοχές και θα αποκτήσεις αθηνεζικο διαβατήριο...καλη χρονια με υγεια και ευτυχιαημουν 10 μερες για χριστουγεννα πρωτοχρονια
γουσταρω αθηνα βασικα ειμαι της θαλασσας νοτια προαστια καστελα μικρολιμανο παλαιο φαληρο καλαμακι ελληνικο γλυφαδα βουλιαγμενη βουλα καβουρι βαρκιζα
![]()