Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το παιχνίδι στο Οάκα πιστεύω ότι θα ανοίξει μιας και ο Πάοκ δεν έχει λόγο να παίξει κλειστά!Το 2.25 που πληρώνει το όβερ είναι δελεαστικό!
Από τα πιο χαλαρά όβερ!το 'πιασες απ' το ημίχρονο ρε γάτε; απίστευτο!

Άντε ρε μπουλάκο βάλε ένα γκολ...με αδιάφορη ομάδα παίζεις!Υ.Γ.Gatto φοβάμαι ότι η Ντόρτμουντ σήμερα δεν θα τη χτυπήσει τη Γκλάντμπαχ![]()

Bγήκαμε Ευρώπη ρε χάχα...Για τον μπούτσο είστε ρε bull...τέτοιο ντεμαράζ και δεν μπορέσατε να νικήσετε την Γκλάντμπαχ!Καθίστε στο παγωτό τώρα που θέλατε κι Ευρώπη!![]()
![]()
![]()

Που είσαι εσύ ρε αδερφάκι???για φίλημα γίναμε ρε γμτbull ασε τις μ.....ες με το στοιχημα και ελα προς τα κατω να τα κανουμε ολα πτανα ακους?
Κι εμένα μου αρέσει η αλκοόλη...Bγήκαμε Ευρώπη ρε χάχα...εμείς είμασταν αδιάφοροι ούτως ή άλλως...η Γκλάντμπαχ όχι από την αρχή...

Ασε ρε φίλε,μπήκα στο σαιτ του σπορφμ και είδα μόνο τα αποτελέσματα...το αμβούργο το έβγαζε 2-2 και όχι 2-3Κι εμένα μου αρέσει η αλκοόλη...![]()

Νόμιζα ότι ήσουνα πιωμένος!Ασε ρε φίλε,μπήκα στο σαιτ του σπορφμ και είδα μόνο τα αποτελέσματα...το αμβούργο το έβγαζε 2-2 και όχι 2-3
καλά να πάθουμε αφού θέλαμε να σώσουμε τη γκλάντμπαχ μας την φόρεσε το αμβούργο στο 94'![]()
Το θέμα όμως είναι οτι το Αμβούργο στο 94' το έχωσε το μπαλάκι ενώ εμείς σημαδέυαμε τα περιστέρια...Νόμιζα ότι ήσουνα πιωμένος!
Η Γκλάντμπαχ είχε καλή διαφορά τερμάτων ρε συ...και να έχανε δεν έπεφτε!