Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ξέρεις εμείς εδώ πάνω είμαστε και από τους μεγαλύτερους δωρητές οργάνων...Εμπιστευομαι τον Bull , γιαυτό θα παιξω τα 2 γερμανικα. Αν δεν κατσουν , θα μου κανεις ενα τραπεζι να ρεφαρω την χασουρα![]()

Δεν το πιανω , δεν το πιανωΞέρεις εμείς εδώ πάνω είμαστε και από τους μεγαλύτερους δωρητές οργάνων...
γι'αυτό δεν χρειάζεται να σου πω τι θα πάρεις....το'πιασες το υποννοούμενο μεγάλε μεγάλε...![]()
Εγώ τα μπουμπούνισα διπλά...εσύ κάνε ότι νομίζεις πάντως ο ορισμός του όβερ για σήμερα είναι το Βερντερ-Καρλσρούη και το Βιγιαρεαλ-Ρεαλ...!Δεν το πιανω , δεν το πιανω![]()
Μηπως να τα παιζαμε over αντι για διπλά ?
Δεν το πιανω , δεν το πιανω![]()
;)έλα ρε. σου δίνει την καρδιά του ο άνθρωπος. πρέπει να σ' αγαπάει πολύ
Πως με ξερεις;)
Αμα του'δινα κάνα λουκάνικο χωριάτικο θα πετούσε τη σκούφια το το λαμόγιο...![]()
Πως με ξερεις![]()
Τα εριξα 2πλα και εγω. Ρεαλ δεν ακουμπαω . Ειναι πολυ καρ...λα ομαδα
Δεν απαντω. Εχω επιπεδο , ειδικο βάρος , και +6 ποντους στο νεο πρωτάθλημα.
Κι εσύ πολύ μαλάκ..ς![]()
)Tα μπουμπούνισες ρε τα 2πλα????σκοράρανε και οι 2 ταυτόχρονα σχεδον(μπαγερν και βόλφσμπουργκ)Δεν απαντω. Εχω επιπεδο , ειδικο βάρος , και +6 ποντους στο νεο πρωτάθλημα.(Ο Πας γυρισε , εστω και χωρις Βατιδου
)

τα ριξα ρε σου ειπα. Αυτα τα 2 μαζι εδιναν 2.25 στην betathomeTα μπουμπούνισες ρε τα 2πλα????σκοράρανε και οι 2 ταυτόχρονα σχεδον(μπαγερν και βόλφσμπουργκ)
Το +6 που κολλάει ρε πάσλα???
Πούτσα θα φας εδώ πάνω ρε άχρηστε![]()
Η Μπαγερν χάνει 2-1 αυτή τη στιγμή αλλά μη μασάς έχουν να μπούνε πολλά γκολάκια ακόμα εδώ...βλέπω κανα 3-4...τα ριξα ρε σου ειπα. Αυτα τα 2 μαζι εδιναν 2.25 στην betathome
καλα να περασεις . Τα λέμε φίλεΗ Μπαγερν χάνει 2-1 αυτή τη στιγμή αλλά μη μασάς έχουν να μπούνε πολλά γκολάκια ακόμα εδώ...βλέπω κανα 3-4...
Πάω για καφέ με την κοράκλα μου...
adios amigos :-*

γιατι το λες αυτο??![]()
![]()
![]()