Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπήκε;φατζιανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο βαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εναααααααααααααααααααααααα γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ....................................
Πριν λιγο επαιξα σε Πρακτορειο του ΟΠΑΠ 5000 ευρω το 2πλο του Παναιτωλικου μεσα στον ΠΑΟΚ που ειναι Σημερα στις 9,45 το ΒραδυΚαλή επιτυχία.καλησπεραΠριν λιγο επαιξα σε Πρακτορειο του ΟΠΑΠ 5000 ευρω το 2πλο του Παναιτωλικου μεσα στον ΠΑΟΚ που ειναι Σημερα στις 9,45 το Βραδυ
ευχαριστωΚαλή επιτυχία.
Δεν είναι κακό bet αλλά μεγάλο το ρίσκο.
Γκολ/γκολ για εμένα

ισα ισα κανα χιλιομετροΔεν ήθελα να σε αποθαρρύνω γιατί είναι πολύ πιθανό.ευχαριστωαλλα ειναι μουσι σαν αυτου του παπουλι
ισα ισα κανα χιλιομετρο
![]()
τυπε επαθες κανα στιγμιαιο εγκεφαλικο?ου να μου χαθειτε 1-0 λεει.....................

μηπως ειναι λιγο ρισκο ρε Χρησταρα ;;;5 άδα
21/8/2022, 13:13
Over 2.5
Συνολικά Γκολ
Κλαμπ Μπριζ - Κόρτραϊκ
Σήμερα, 14:30
1.45
Goal
Goal/No Goal
Νόρντζελαντ - Σίλκεμποργκ
Σήμερα, 15:00
1.48
Over 3.5
Συνολικά Γκολ
Σπάρτα Ρότερνταμ - Άγιαξ
Σήμερα, 15:30
1.95
Over 2.5
Συνολικά Γκολ
Λιντς - Τσέλσι
Σήμερα, 16:00
1.58
Over 2.5
Συνολικά Γκολ
Γουέστ Χαμ - Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον
Σήμερα, 16:00
1.91
Ποντάρισμα
0,50 €
Επιστροφή
6,31 €![]()
1 μηνα αποχη απο Ιντερνετ γιατι το εχω παρακανει ταινιες μουσικη ραδιοφωνο youtube τσοντες 
8/10 το ίδιο θα έκαναν...2/10 απλά θα το απεφευγαν.Ποιος θα το έπαιζε Ο;μου εδωσε 5 ευρω φρι μπετ ο οπαπ και το εστειλα στο under της πρεμιερας της σουπερλιγδ. Μπηκαν 5 γκολ, εκτακτα![]()
Χρηστάρα θα πω στην εκκλησία να βγάλουν δίσκο για σένα....καλησπεραΠριν λιγο επαιξα σε Πρακτορειο του ΟΠΑΠ 5000 ευρω το 2πλο του Παναιτωλικου μεσα στον ΠΑΟΚ που ειναι Σημερα στις 9,45 το Βραδυ