Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ηθελα να το παιξω 1.5 οβερ ημιχρονοΛΟΥΖΕΡΠΟΥΛ![]()
![]()
![]()
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ![]()

ηθελα να το παιξω 1.5 οβερ ημιχρονο![]()
Παρε 2 οβερακια για αυριοΛΟΥΖΕΡΠΟΥΛ![]()
![]()
![]()
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ![]()

συνολο αποδοσης ΟΠΑΠ 18,50 
Πείνασες Χρηστάρα;
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της ΓηςΠρεπει να ειναι το πιο φρεσκο βιντεο στο πλανητη για φαγητο του δρομου αιγυπτος
![]()

καλη χρονια με υγεια σε ολους 
Αν είσαι 120 κιλά και 2,10μ είσαι φυσιολογικότατος....
argyrotoxos 120 κιλα πηγα
εδω στο βιντεακι λεει στον τοτο οτι ρουφηξε ολλανδεζικο -ιαπωνικο τρομπονι
μποντζορνο σε ολουςΑν είσαι 120 κιλά και 2,10μ είσαι φυσιολογικότατος....
1,80 ειμαιΧρηστάρα δεν είσαι χοντρός...είσαι λιγότερο ψηλός από ο,τι θα ταίριαζε στα κιλά σου.μποντζορνο σε ολους1,80 ειμαι
![]()
καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γηςΧρηστάρα δεν είσαι χοντρός...είσαι λιγότερο ψηλός από ο,τι θα ταίριαζε στα κιλά σου.
Βέβαια με 1,80 δεν είσαι και κοντός....
εχεισ δικιο
τα λιγα κιλα που εχω παραπανω δεν μου φαινονται
πρεπει να ανεβηκε ο Δικτης iq μου κατα 1 μοναδα δηλαδη αν ειχα 60 θα πηγα 61 με το που πατησα το ποδι μου στον Σταθμο λαρισης μια ταξη μια αρχοντια
Γάμησα εγώ Σταθμό Λαρίσης ....μπροστά στον Σιδ .Σταθμό Θεσσαλονίκης που είναι παλάτι με ο,τι φανταστείς μέσα ο Στ.Λαρισης είναι τρωγλη...να προσέχεις Χρηστάρα μην τσιμπήσεις κινεζική πανούκλα από καμμία βρωμιάρα στο Μετάξι.καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης
εχεισ δικιο
τα λιγα κιλα που εχω παραπανω δεν μου φαινονται
ΥΓ.. παιδια ειμαι Αθήνα μανα φτωχομαναπρεπει να ανεβηκε ο Δικτης iq μου κατα 1 μοναδα δηλαδη αν ειχα 60 θα πηγα 61 με το που πατησα το ποδι μου στον Σταθμο λαρισης μια ταξη μια αρχοντια
![]()
2αδα φωτια γκολ-γκολ γουοτφορντ τοτεναμ και κρισταλ παλας γουεστ χαμ