χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.922
- Πόντοι
- 606
καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης
τι τραβαμε και εμεις οι μαγκες

Με ξύπνησε ένα γαμημένο κουνούπι άρχισαν τα όργανα, ινδικής κάνναβης το σκορ...ΚΟΓΙΟΤ
Και για να συμπληρώσω, θέλει κάκαλα για να ρίξεις ένα στοίχημα, όταν έχεις φτάσει ένα σεβαστό ποσό.Για όσους έχουν υπομονή, παίξτε τοκογλυφικό αποδόσεις 1,04. Δύο ματς την ημέρα, επί ένα μήνα, δεκαπλασιάζουν το αρχικό κεφάλαιο.
Τα βλέπω.....![]()
καλησπερα επαιξα τα ρεστα μου
Παίζει Χουλκ τώρα!!!καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γηςεχθες με παιρνει ενας φιλος τηλεφωνο ,με λεει θες 40 ευρω μεροκαματο τσακα τσακα χαβαλε ουτε που θα κουραστουμε με λεει, του λεω τι ρε συ.Με λεει 3 αγροτικα με καυσοξυλα να στιβαξουμε και να τα μεταφερουμε με το καροτσακι 5 μετρα μεχρι εκει που θα τα στοιβαξουμε, λεω απο μεσα μου 3 αγροτικα κλαην μαην σε 1-2 ωρες τα φαγαμε ποσο φορτωμενα να ειναι τα αγροτικα.Τα αγροτικα με ειπε που πανε στα χωραφια, Παω παιδια εκει και ηταν 45 κυβικα ξυλα μου επεσαν τα @@
ηταν σαν μια οικοδομη μπροστα μας αλλα απο τεραστια καυσοξυλα για λεβητα. Δηλαδη ας βγαλουμε τον φιλο απο την εξισωση μπορει ο αλλος οντως να του ειπε 3 αγροτικα, ο Ιδιοκτητης με 2 ατομα ηθελε να στοιβαξουμε ποσο ειναι σε τονους 18 τονοι ξυλα ο κοσμος δεν παει καλα η νομιζει οτι φωναξε τον χουλκ και τον σουπερμαν
αυτα
ας χαλαρωσουμε λιγο
Καλοφαγωτα Χρηστάρα!καλησπερα πριν λιγο επαιξα σε πρακτορειο του ΟΠΑΠ 25 χιλιαδες ευρω Οβερ 2,5 το Σημερινο Παιχνιδι Γιουβεντους Μαντσεστερ Σιτι