χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.088
- Πόντοι
- 606
οποιος κανει γκολ-γκολ την αλανιασπορ με την πεντικσπορ τωρα στο 2 ημιχρονο θα του δωσω 50 ευρω αναποδα
οποιος κανει γκολ-γκολ την αλανιασπορ με την πεντικσπορ τωρα στο 2 ημιχρονο θα του δωσω 50 ευρω αναποδα

Μέχρι το 20+ έχεις καιρότωρα αυτα τα παιχνιδια δινουν αποδοση 7,3
Γράφτην στη ντούντα σου και θα πω στη Γλυκούλα να σε προσέχει, τι σόι προμότορας είμαιΝτούντι δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αλλά και εμένα μπλοκ με έχει η τηγανοκεφαλη..
Λακάω να
Γράφτην στη ντούντα σου και θα πω στη Γλυκούλα να σε προσέχει, τι σόι προμότορας είμαι![]()
![]()
O μΠΑΟΚ κερδίζει άντε με πολύ ζόρι να βγει ισοπαλία. Αυτά έδειχνε ο κυρ Παντελής ώρα 20:10. Φυσικά επειδή παίρνω συνεχώς αποδόσεις δεν έχω χρόνο να δίνω πιθανά σκορ κλπ.Ασσο τον ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ
Μακάρι φίλε να το πιάσεις και εγώ έβαλα σκόρερ Ντεσποτοφ αλλά βλέπω το κοράκι ότι προστατεύει την λαγό-ομάδα .ΠΑΟΚ - ΠΑΟ
1-0 με 9+ κορνερ με σκορερ τον Ντεσποτοφ
Χ/1 τελικό
Τον πιασαμε.Μακάρι φίλε να το πιάσεις και εγώ έβαλα σκόρερ Ντεσποτοφ αλλά βλέπω το κοράκι ότι προστατεύει την λαγό-ομάδα .
Αντε τυχερουλη θα γαμησεις επιτέλους μετά από τόσο καιρό .Τον πιασαμε.
Βρε μαλακα βλεπεις δεν σε ενοχλω και δεν ασχολουμε περαιτερω στο αλλο νημα με τις κοτσανες σου. Τραβα γαμησου ρε βλαχο.Αντε τυχερουλη θα γαμησεις επιτέλους μετά από τόσο καιρό .
Φτωχομπινε
Για αυτό με έχεις παντού μαζί σου σαν εικόνισμα κάτω από το όνομα σου ;Βρε μαλακα βλεπεις δεν σε ενοχλω και δεν ασχολουμε περαιτερω στο αλλο νημα με τις κοτσανες σου. Τραβα γαμησου ρε βλαχο.
Σε εχω κατω απο το ονομα μου για να βλεπουν ολοι με τη μπουφο μπαινω καθε φορα σε αντιπαραθεση. Η βλακεια σου δεν εχει οριο. Μπουφε κατακουζινα.Για αυτό με έχεις παντού μαζί σου σαν εικόνισμα κάτω από το όνομα σου ;
Βλάκα φτωχομπινε ,περιμένεις το στοίχημα για να γαμησεις
Θα σε γαμαω όπου σε βρίσκω κάθε μέρα όσο το έχεις να το θυμάσαιΣε εχω κατω απο το ονομα μου για να βλεπουν ολοι με τη μπουφο μπαινω καθε φορα σε αντιπαραθεση. Η βλακεια σου δεν εχει οριο. Μπουφε κατακουζινα.

κι έτσι με λιγοστά αράπικα δεδομένα ο κυρ Παντελής ο Η/Υ έβγαλε την παρακάτω εκτίμηση.ΕΓΚΟ ΠΤΟΧΟ ΠΙΝΤΙ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΝΤΖΟΓΟΝ![]()