χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.084
- Πόντοι
- 606
Καλημερα πριν λιγο επαιξα το παιχνιδι για το Euro Γαλλια-Ελλαδα 1&Οβερ 1,5 Στον ΟΠΑΠ 3500 ευρω
Καλημερα πριν λιγο επαιξα το παιχνιδι για το Euro Γαλλια-Ελλαδα 1&Οβερ 1,5 Στον ΟΠΑΠ 3500 ευρω
1,50μεγάλο ρίσκο πήρες...
απόδοση;

πολυ ευκολα στο 70' περασαν ολα.0-0 ημιχρονο...
λοιπον το λαιν στις κιτρινες ειναι στο 1.60 οβερ 1.5 και στο 2.65 οβερ 2.5
αν το ματς παραμεινει χωρις σκορ (ή γινει ενα φτωχο 1-0/0-1), το οβερ 1.5 μου αρεσει σαν μπετ. Να ριξουμε δυο κλοτσιες να διεκδικησουμε τουλαχιστον την ισοπαλια... Να παραμεινει αναιμακτο το ματς, θα μου κανει μεγαλη εντυπωση...
Εδώ πέρα εβγαλες το Ο στο Νορβηγία -Σκωτια ρε...πολυ ευκολα στο 70' περασαν ολα.
και κοκκινη βλεπω αρα οι ελπιδες μου για οβερ αναπτερωθηκαν
βλεπω τους "γειτονες" να τρωνε γαμησι τωραΕδώ πέρα εβγαλες το Ο στο Νορβηγία -Σκωτια ρε...
Βοηθα λίγο να βγει Ο το ματς Ιρλανδία -Γιβραλταρ...

Aρχισε να σφίγγει και το Γιβραλταρ η απλά έπεσε σε φάση όπου είναι ψιλοχαλαροι οι αντίπαλοι του μετά από μια μακρά σαιζόν;βλεπω τους "γειτονες" να τρωνε γαμησι τωρα
![]()
το γιβραλταρ φιλε εφαγε μονο 0-3 απο την Γαλλια που επρεπε να τους ριξει 15 γκολ. Κακως το εβαλες οβερ, αν και με 2-0 στο 80' πολυ πιθανο να ερθει. Λογικα το αγορασες ομως και σε κακη αποδοση, μην το συνηθισεις.
Δεν θα ασχολιομουν με τον άσο.βλεπω τους "γειτονες" να τρωνε γαμησι τωρα
![]()
το γιβραλταρ φιλε εφαγε μονο 0-3 απο την Γαλλια που επρεπε να τους ριξει 15 γκολ. Κακως το εβαλες οβερ, αν και με 2-0 στο 80' πολυ πιθανο να ερθει. Λογικα το αγορασες ομως και σε κακη αποδοση, μην το συνηθισεις.
Aρχισε να σφίγγει και το Γιβραλταρ η απλά έπεσε σε φάση όπου είναι ψιλοχαλαροι οι αντίπαλοι του μετά από μια μακρά σαιζόν;