Όπως είχα γράψει (ξανακάνε κόπο) η πτώση απόδοσης ΔΕΝ σημαίνει ότι θα εμφανιστεί κάτι. Περισσότερο βάρος να δίνετε στις ταλαντώσεις των μέσων τιμών 1 ή 2, αλλά εξυπακούεται ότι θα ξημεροβραδιάζεστε στο Oddsportal ή την Oddspedia.
η (οχι μεμονωμενη) πτωση αποδοσης μου δειχνει τι παιζει ο κοσμος και ποιο σημειο περιμενω ισως να ανεβει κι αλλο. Εννοειται δεν επηρρεαζει αμεσα την κριση μου, απλα μου δειχνει αν θα πρεπει να αγορασω το σημειο που βλεπω 12 ωρες πριν αρχισει το ματς ή αν ειναι καλυτερα να περιμενω 30 λεπτα πριν αρχισει το ματς.
Και λεω αμεσα, γιατι εμμεσα αν ενα σημειο αποδοσης 2.5 καταληξει σε αποδοση 4, τοτε ισως αποκτησει αξια ακομα κι αν δεν το βλεπω να ερχεται, γιατι η πληρωμη θα αξιζει το ρισκο.
πχ η Ιντερ δινει 4.20 για κατακτηση. Δεν αξιζει. Θα φαει 3+ οπως το βλεπω. Αν το 95% των παικτων παιξει ιντερ και εκτοξευτει η αποδοση στο 10.00 (λεμε τωρα), θα εχει αξια να πεταξω ενα 5ευρω. Γιατι αν το κανω αυτο σε 9 παρομοια ματς, εστω και ενα να καταφερει να περασει εχω κερδος.
Ο κοσμος (γενικα μιλαω) δεν καταλαβαινει οτι η αποδοση δεν σημαινει αυτοματα πιθανοτητα επιβεβαιωσης του σημειου αλλα προβλεπομενος τζιρος στο σημειο, ωστε οι εταιριες να εχουν μοιρασμενα πονταρισματα δεξια αριστερα και να καρπωθουν την γκανιοτα. Γιατι εμεις τζογαρουμε, οι εταιριες οχι.