χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.922
- Πόντοι
- 606
καλησπερα σε ολη την ομαδα και σε εσενα φυσικα νικτι να γινε τυπε ... νομιζω λαθος αλλα ποιος ξερει
ποιος πιστευεις θα σηκωσει τη κουπα ?

καλησπερα σε ολη την ομαδα και σε εσενα φυσικα νικτι να γινε τυπε ... νομιζω λαθος αλλα ποιος ξερει
ποιος πιστευεις θα σηκωσει τη κουπα ?
κ μενα το μυαλο πηγε στο κακο με τοσα που γινονται .εγω στηριζω γερμανιακαλησπερα σε ολη την ομαδα και σε εσενα φυσικα νικδεν ξερω τι εγινε με αυτο το παιχνιδι αλλα 1 φορα εγινε το συγκεκριμενο σαιτ ανενωνει συνεχεια τις αποδοσεις του οπαπ και μονο τα δικα του παιχνιδια προβαλει
με λιγα λογια οποιος ηταν φορτωμενος και πιστεψε οτι το παιχνιδι οντος ειχε τελειωσει αφου το ελεγε στο σαιτ αγωνες γρ θαμπορουσε ανετα να εβαζε στο 1,40 το χ 100 κοκ λεφτα και να βγαλει σιγουρο κερδος
τεσπα μπορει να εγινε και λαθος οπως λες
αλλα ειμαστε ελληνες σκεφτομαστε και αφου το ειδα το ειπα
![]()
![]()
![]()
![]()
γιου νεβερ νουου
Νικ τωρα για το ευρωπαικο αφου δεν
το πηρε η ιταλια ας το παρει το κονγκο
![]()
![]()
υγ εξω τηγανιζεις αυγοφετες πανω στο καγκελο στο μπαλκονι απο την ζεστη οι 18ουρες βαριουντε να κανουν και ου ου ου ου
![]()
καλησπέρα γαλλια πιστεύω και τη πονταρα...καλησπερα για κατακτηση τι βλεπετε;
καλησπέρα γαλλια πιστεύω και τη πονταρα...![]()
καλως τον φίλο μου όλα καλά? πως πάει ο αγώνας?
γεια σου μαν!καλως τον φίλο μου όλα καλά? πως πάει ο αγώνας?
έτσι.γεια σου μαν!
ο αγωνας ποτε δεν σταματα....μεχρι δικαιωσης ;)
μπραβο και γω το βλεπω 2.8 στοιχιμανκαλησπέρα γαλλια πιστεύω και τη πονταρα...![]()
Δεν ακουμπάω καν EURO, ανέβηκαν κάποια προγνωστικά στο καφενείο όπου ποντάρω το άλλο καφενείοwww.oddsportal.com/profile/Prediction/my-predictions/results/]ζήτω η Αίγυφτος
[/url]