χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.084
- Πόντοι
- 606
οι μονοι που ειναι πραγματικα εναντιων μας ειναι τα παθη μαςφιλε μ οι μπουκ στηνουν μεχρι και τον καιρο![]()
μπας κ μας σπασουν τα νευρα![]()

οι μονοι που ειναι πραγματικα εναντιων μας ειναι τα παθη μαςφιλε μ οι μπουκ στηνουν μεχρι και τον καιρο![]()
μπας κ μας σπασουν τα νευρα![]()

ποσο δικαιο εχεις ! τα παθη μας τα λαθη μας μας τρωνε ολους !οι μονοι που ειναι πραγματικα εναντιων μας ειναι τα παθη μαςκαλησπερα στον λαο 2 ευρω νικη ελνσινκι στο λαιβ
![]()
στοιχιμανποσο δικαιο εχεις ! τα παθη μας τα λαθη μας μας τρωνε ολους !
επειδη εχω προβληματακι με τον μπουκ μου την μπετ365 -ειναι πολυ ψηριαριδες - μεχρι να λυθει ξερεις κανεναν μπουκ που αμεσως μετα την καταθεση μπορω να παιξω κ να παρω κ το μπονους χωρις να περιμενω ταυτοποιηση ?
συγχωμη φιλε εκτος κ απ αυτην γιατι ειμαι ηδηστοιχιμαν![]()
περιμενε λιγακι τοτε μηπως μας πει κανας αλλος φιλοςσυγχωμη φιλε εκτος κ απ αυτην γιατι ειμαι ηδη
να σαι καλα χριστο . δεν νομιζω να προτεινει κανεις αλλος γιατι ουσιαστικα εγω κ συ ειμαστε μεσα στο θρεντακιπεριμενε λιγακι τοτε μηπως μας πει κανας αλλος φιλος![]()

να σαι καλα χριστο . δεν νομιζω να προτεινει κανεις αλλος γιατι ουσιαστικα εγω κ συ ειμαστε μεσα στο θρεντακι![]()

χαιρε χιτμανΝα βρείς τίποτα καλά ματσάκια να παίξεις σήμερα να κονομήσεις και άσε τα μπόνους. Θα σε κάνουν να παίξεις χαλαρά χωρίς φόβο μη χάσεις τα λεφτά σου
ο sircobra ξέρει τα πάντα από στοιχηματικές εταιρίες. Στείλε του μήνυμα ή αν το διαβάσει θα σου πεί ο ίδιος.

χαιρε χιτμαν
δεν το κανω μονο γα το μπονους .ο μπουκ μου η μπετ365 με επρηξε κ ειπα να ψαξω κ αλλου
ΥΓ.. Η ομαδα μου στην Αυστραλια ειναι η ολιμπικ σιδνει ο λογος ειναι οτι Παιζουν <..7..> ελληνες παιχτες μετα το οτι ειναι οβεριαρα και φυσικα απο την αυστραλια και ειναι ελληνικια ομαδα κτλ ιδρυτες κτλ κτλ αλοχα ξαδερφεΑλοχα αδερφε. Και εγω τους γειωσα στην 365. Μονο στοιχιμαν ειμαι τωρα.
Οτι και να παιξεις καλη επιτυχια ευχομαι
τι σημαινει αγκεν ?7 παικτες ελληνες η ολυμπικ ?καλησπερα αγκενμε πηρε ενας φιλος τηλεφωνο και με ειπε να τον δωσω μια ομαδα τον ειπα 0βερ 3,5 το παιχνιδι Ελλας Βερονα-Γιουβεντους θα το ψιλοφορτωσει ας του βαλω εναν παπα
ΥΓ.. Η ομαδα μου στην Αυστραλια ειναι η ολιμπικ σιδνει ο λογος ειναι οτι Παιζουν <..7..> ελληνες παιχτες μετα το οτι ειναι οβεριαρα και φυσικα απο την αυστραλια
![]()
ναι 7 ελληνες παιχτες παιζουν ειναι ελληνικια ομαδα που την 1δρυσαν ελληνες μεταναστεςτι σημαινει αγκεν ?7 παικτες ελληνες η ολυμπικ ?