majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Οχι να το αποφυγεις.
Εγω ειμαι και οπαδος του Ολυμπιακου αρα γραφει ο συνδιασμος τξογαδορου-οπαδος Ολυμπιακου![]()
γιατι δλδ πως το δικαιολογεις οτι δεν θα παει καλα?
Οχι να το αποφυγεις.
Εγω ειμαι και οπαδος του Ολυμπιακου αρα γραφει ο συνδιασμος τξογαδορου-οπαδος Ολυμπιακου![]()
H πληροφορια μπετον φιλε;παιχτε ανατροπη την μιλαν τα εχει κανονισει ολα ο προεδρος της σασουολο και μετοχος της μιλαν![]()
ετσι φιλε βασικα περσι εχασα 1500 ευρω σε 2,5 χτυπιματα ετσι παλι εκλεισε το φως μπροστα μου και ηθελα να τα κανω 3000 ευρω σε 5 λεπταΧρήστο ο μεγαλύτερος δάσκαλος είναι τα λάθη μας![]()
μπετον ΑΡΜΕ μεσα απο τα γραφεια της Σασουολο σε λεωH πληροφορια μπετον φιλε;
ρε τι εχω παθει με το κολοστοιχημα![]()
![]()
![]()
Τη κανω μαγγες καλα κερδη και για τους χαμενους ξερετε τι λενε
κερδιζουν στη αγαπη των κουβανων
καλο βραδι

ετσι φιλε βασικα περσι εχασα 1500 ευρω σε 2,5 χτυπιματα ετσι παλι εκλεισε το φως μπροστα μου και ηθελα να τα κανω 3000 ευρω σε 5 λεπταειμαι παρορμυτικος ο κερατας πρεπει να το δουλεψω πολυ πιο πολυ απο οτι φανταζομε
![]()
![]()
![]()
υγεια να το δουλεψω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

και γωεβαλα 1,5 ευρω να το γιρισει η μιλαν στο 3-2![]()

μπηκε ενας πριν λιγο στο μπλακτζακ Χρησταρα και βαζει ενα χιλιαρικο απ ευθειας , του ερχετε 7+3 , του λεει η ντιλερ θα κανεις νταμπλ νταουν , και λεει ναι 2 χιλιαρικακια με το καλημερα σας , του σκασει ασσος , τα παιρνει , στο επομενο χερι βαζει το 2χιλιαρο , του σκαει 8+2 , παλι νταμπλ 4 χηνες τωρα μεσα , και σκαει παλι ασσος , ολα αυτα σε 2 χεριες , 6 χηνες κολλαριστες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εμεις παιζαμε 5 ωρες για 2 χιλιαρικα![]()
Ο ιππότης θα 'ταν μάλλον με τέτοια κωλοφαρδία

βαλε και ενα ευρω στο 5-2.....που πας και συ ρε ερμε;και γω
και εβαλα και 1 ευρω τωρα στο 4-2![]()
Πως γίνεται να χάνει 4-2 η Μίλαν από μια άγνωστη ομάδα?????
Πως γίνεται να χάνει 4-2 η Μίλαν από μια άγνωστη ομάδα?????