Λατζιμας γαμαειΚαλημερα για ακομη μια φορα σε ολα τα παλικαρια.. Παιδια λογο τις φιλιας μου με λαδεμπορα που πουλουσε παλια και 5 τονους ελαιολαδο την εβδομαδα μπορει και παραπανω τεσπα.. Με ειχε πει εκτος που το καλυτερο ελαιολαδο ειναι το φρεσκο οταν ξερεις τον παραγωγο κτλ.. Μετα αν θελεις να φας τυπποιημενο ελαιολαδο οι μαρκες οι καλες ειναι μου λεει 3... Ν1 ενωση πεζων κρητης Ν2 λατζημας κρητης.. Και το καλυτερο με λεει τυποποιημενο ειναι το ελαιωνιον μεσσηνιας που στον μασουτι σημερα που το ειδα το ειχε αν θυμαμαι καλα η 24 ευρω η 26το 5αλιτρο και εγω το 16 κιλλο μαζι με τα 2 ευρω τα μεταφορικα μου βγηκε 75 ευρω δηλαδη 75 δια 16 4,68 το φρεσκο απο ενα παραγωγο βιολογικης καλιεργιας εξτρα παρθενο ελαιολαδο και το τυποποιημενο το ελαιωνιον μεσσηνιας αν το βαλουμε το 5λιτρο με 24 ευρω βγαινει 72 ευρω με 26 78 και οσο και καλο να ειναι ειναι βιομηχανικο και οχι απο εναν και μονο παραγωγο τεσπα
ενιγουει φανταστιτε τι βγαζουν τα σουπερ μαρκετ παιδια
![]()
τα αντερα τους
![]()
![]()
![]()
![]()
οποιος θελει τυποποιημενο ελαιολαδο αυτα τα 3 ειναι σουπερ και δοκιμασμενα απο λαδεμπορους που εχουν σχεσεις με αυτους που τα βγαζουν κτλ συναιτεριστικα παιδια..
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το 5αλιτρο και εγω το 16 κιλλο μαζι με τα 2 ευρω τα μεταφορικα μου βγηκε 75 ευρω δηλαδη 75 δια 16 4,68 το φρεσκο απο ενα παραγωγο βιολογικης καλιεργιας εξτρα παρθενο ελαιολαδο και το τυποποιημενο το ελαιωνιον μεσσηνιας αν το βαλουμε το 5λιτρο με 24 ευρω βγαινει 72 ευρω με 26 78 και οσο και καλο να ειναι ειναι βιομηχανικο και οχι απο εναν και μονο παραγωγο τεσπα