ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 57
- Πόντοι
- 366
ελτσε βιγιαρεαλ οβερ 1.5 με 2.5 συντελεστη σιγουρακι
Βιγια τοχει το 2?
να βγαζει κουπονι με τα χιναρια αν κατσει και η ελτσε χρησταρα εγω τα περιμενα στο χ2 και αυτο και τη κιεβο αλλα τα επαιξα διπλη ευκαρια!δεν παει ευκολα το χερι στο χ ενα απο τα 2 πιστευα θα ερθει χ αλλα τη φετινη βιγιαρεαλ δυσκολα την κοντραρεις!παντως αν μεινει στο χ2 βγαζω τριαδα με χ2 ατρομητο,χ2 κιεβο και χ2 βιγιαρεαλ!βγαλαμε το αυριανο παιξιμο ;)
Τι εβγαλε ο κιπερ της ελτσε.. Αντε μωρη βιγια βαλε ενα μπαλακι!!
ευτυχως βγηκε ναι. σημερα να δουμε τι θα κανουμε!το καρφωσε τυπε στο 89μισο μπραβο σου!
εγω σημερα εγραψα αρνητικο >![]()
kalhmera πρωι πρωι με χτυπαει την πορτα ο συντιριτης του ανσανσερ με λεει 30 ευρω ειναι η σειρα σου ανα 3 μηνες δηνω 30 ευρω.. Λεω 29 εχω σου κανουν με λεει ναι ενταξει λεω καλα αρχισαμε βαλε λιγο χοντα να ακουσεις χρηστο να ξεχαστεις απο την 30αδουραΜονο honda
![]()

Παίξε και κανένα κόντρα καμιά φορά.....όλο τα φυσιολογικά παίζεις!!!!καλημερα παιδες!χρησταρα καλημερα!!εχω ξεκινησει με λαιβ με τη λοκομοτιβ!οβερ 1,5 πριν αρχισει και είναι 1-0 αντε να δουμε
το έριξα και τώρα ενα 5 αρι στο χ 6 δινει αν κατσει εκατσε ;) εγω για σημερα θα παιξω χ2 ολυμπιακο,1χ γιουβε και πλζεν 1χ ενα 20 αρι αυτη η τριαδα και στην αλλη χ2 ολυμπιακο,1χ γιουβε και χ2 αντερλεχτ στον οπαπ αυτά!οποιο βγει!και αν δεν κατσει καλη καρδια
εχουμε και το λαιβ!
ετσι ειναι αυτα ;)καλημερα παιδες!χρησταρα καλημερα!!εχω ξεκινησει με λαιβ με τη λοκομοτιβ!οβερ 1,5 πριν αρχισει και είναι 1-0 αντε να δουμε
το έριξα και τώρα ενα 5 αρι στο χ 6 δινει αν κατσει εκατσε ;) εγω για σημερα θα παιξω χ2 ολυμπιακο,1χ γιουβε και πλζεν 1χ ενα 20 αρι αυτη η τριαδα και στην αλλη χ2 ολυμπιακο,1χ γιουβε και χ2 αντερλεχτ στον οπαπ αυτά!οποιο βγει!και αν δεν κατσει καλη καρδια
εχουμε και το λαιβ!