stratigosss
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 22
- Πόντοι
- 7.825
πως θα γινει αυτο...Μαζί σου...αλλά εμένα μου αρέσει περισσότερο το όβερ στο Ελβετία-Τουρκία και μάλλον θα είναι το βασικό μου στοίχημα για αύριο...
πως θα γινει αυτο...Μαζί σου...αλλά εμένα μου αρέσει περισσότερο το όβερ στο Ελβετία-Τουρκία και μάλλον θα είναι το βασικό μου στοίχημα για αύριο...
Οι Τούρκοι είναι λίγο "όσα φάμε και όσα βάλουμε" και μην ξεχνάς ότι δεν συμφέρει κανέναν η ισοπαλία!Δεν έχει κρυφτούλι...θα παίξουν για τη νίκη!πως θα γινει αυτο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δυσκολο.......
Είναι το φαβορί σίγουρα...θα δούμε αύριο τα τελευταία νέα...πορτογαλλια για νικη θα παιξουμε?

Μπράβο στον θείο!Σου δίνει κάνα χαρτζηλίκι?Kερδισμένο κουπόνι από το ΣΚ που μας πέρασε. Φυσικά δεν είναι δικό αλλά ενός θείου μου που έχει κάτι απίστευτες εμπνέυσεις ώρες ώρες κ όλο κ τσιπάει από τον ΟΠΑΠ καλά ποσά. Κέρδισε 17,234 που με τους φόρους πήρε τελικά 16,949.
Εχθές πρόβλεψε κ την άνετη νίκη της Σουηδίας...
λοιπον σημερα ριχνω πορτογαλλια , και οβερ που πληρωνει καλα, και ασσο ελβετια κατοπιν ωριμου σκεψεως...![]()
![]()

ρε αδερφε οταν βαζει ο θειος κουπονι ριχνε καμια ενημερωση ολο και κατι θα δινουμε και σε σεναΑπό βραζιλία είναι το χαμένο δεν θυμάμαι συγκεκριμένα ποιο παιχνίδι, το 3,75 που έπιασε είναι από την Κάντιθ. Αμα σε θέλει η τύχη πάντως...
Χαρτζιλίκι όχι ακόμη απλά περιμένουμε κ οι 2 να φύγει η γυναίκα του για εξωτερικό (δεν είναι ελληνίδα) για να επενδυθούν καταλλήλως τα χρήματα![]()
![]()
εμένα να δεις που πήγε η ψυχή μου.Μου έβγαλε λίγο την ψυχή μέχρι να έρθει το όβερ στο Ελβετία-Τουρκία αλλά τέλος καλό όλα καλά!Πολύ καλή και η χθεσινή μέρα για τους παίχτες!![]()
Είχες βάλει 70 ευρώ στο Χ για το Ελβετία-Τουρκία?εμένα να δεις που πήγε η ψυχή μου.
έχω βάλει περίπου 70€ στο Χ και δεν το καλύπτω.