το να τα λες μετα τα παιχνιδια ειναι ευκολο.δεν λεω αν τα επαιξες η οχι αλλα και εγω μπορω να σου πω επαιξα ανατροπη μιλαν γιουναιτετ λογο αποδοσης!!!αν τα προτεινεις πριν ερθουν καλως μετα το να βγεις και να τα λες νομιζω οτι κανενας δε σε πιστευει ;)
Κοιταξε φιλε, τα λεω μετα και δεν τα λεω και ολα φυσικα και ουτε αυτα που κερδιζω, αλλα ουτε αυτα που χανω, τα οποια σε πληθος παιξιματων, ειναι περισσοτερα απο αυτα που κερδιζω...
Ομως για παραδειγμα, δεν σου κρυβω οτι η Μαντσεστερ, επειδη εχει κανει παμπολλες ανατροπες ακομα και απο 0-2, οταν την βλεπεις σε αποδοσεις τυπου 21,0 οπως μου ειπε ενας φιλος οτι ειχε τη στιγμη που εχανε, δε θα εχανες και πολλα αν ρισκαρες, ασχετο αν καθοταν ή οχι..
Και προσεχε, υπαρχει και το draw no bet, αλλα προσωπικα εγω θα παιζα την Μαντσεστερ στο 21 ενα καλο πονταρισμα και θα καλυπτα στο Χ...
Για παραδειγμα, την προηγουμενη εβδομαδα, βλεπω στο ημιχρονο το ματς Μπραν-Βικινγκ στο 2-0 και τη Βικινγκ σε αποδοση 19 αν θυμαμαι καλα..
Παιζω το 19 λοιπον και βαζω και στο Χ, που δε θυμαμαι ακριβως την αποδοση του...
Στο Β' λοιπονη Βικινγκ κανει καποια στιγμη το 2-1, εκει λοιπον, ρισκαρω πιο πολυ, πονταροντας στο επομενο γκολ της Βικινγκ με 3 αποδοση, οχι μεγαλη για μενα και προσεξε το ρισκο, αν βαλει γκολ, παει στην ισοπαλια που την πιανω και με καλυπτει και ελαφρως παραπανω στο αρχικο συνολικο πονταρισμα, αν παει στην νικη, τα κονομαω χοντρα, αλλα εχω παιξει το επομενο γκολ, ετσι ωστε να κλυπτει το αρχικο πονταρισμα..
Κανει λοιπον στο 80 το 2-2 και εκει λογω ψυχολογιας, μπορει να κανει και το 2-3...
Εκει λοιπον βλεπω τον ασσο της Μπραν στο 4,5 και μετα απο λιγο στο 6,0, αν λοιπον πονταρα με πονταρισμα μεχρι το κερδος που ειχα βγαλει απο το επομενο γκολ, θα ειχα σιγουρο κερδος, ο,τι και αν γινοταν...
Προτιμησα να μην πονταρω, ετσι το προκαλεσα να δω τι θα γινει και τελικα η Μπραν εκανε το τελικο 3-2 στο 86, αλλα με αυτο το παιξιμο,πηρα στα λεφτα μου