Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και περασα και τα τεσσερα σημεια το σκ θα κανω αποχη οσο μπορω και εγκρατειαΤι έγινε παληκάρια...????δεν έχει προτάσεις σήμερα....????
Για να ζωντανεύουμε λίγο...![]()
ρε συννενοημενοι ειστε και μπαινετε μαζι?κατι υποπτο συμβαινει εδω.Στουτγάρδη 2 και οβερ
Στρανράερ 2
Πιτέρμπορο 2
Νταντί 1
ΚΠΡ οβερ
Όλνταμ 1
Ιντερ 1
Κάουντενμπιθ 2
Τορκί 2
Λίγα λεφτά έβαλα γιατί δεν έχω ιδιαίτερη εμπνευση σήμερα![]()

Μετά το σεξ παίζουμε και ένα στοίχημα!ρε συννενοημενοι ειστε και μπαινετε μαζι?κατι υποπτο συμβαινει εδω.![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ καλέ μου φίλε Ταράτσα ως προς τη Στουττγάρδη(2 και οβερ)και τον άσο της Ίντερ... ;)Στουτγάρδη 2 και οβερ
Στρανράερ 2
Πιτέρμπορο 2
Νταντί 1
ΚΠΡ οβερ
Όλνταμ 1
Ιντερ 1
Κάουντενμπιθ 2
Τορκί 2
Λίγα λεφτά έβαλα γιατί δεν έχω ιδιαίτερη εμπνευση σήμερα![]()

και μου έχει σπάσει τα νεύρα...όχι άλλο κάρβουνοοο 
Ημουν καλός μωρό μου???Μετά το σεξ παίζουμε και ένα στοίχημα!![]()

Bull απο μικρά στην Αγγλιά ξέρω καλά, διαβάζω και τα τελευταία νέα απο το bbc έχω και 2 φιλαράκια άγγλους που μου δίνουν κάποια νέα και προσπαθω να βγάλω άκρη απο εκεί!Συμφωνώ καλέ μου φίλε Ταράτσα ως προς τη Στουττγάρδη(2 και οβερ)και τον άσο της Ίντερ... ;)
Τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας,τις φοβάμαι μεσοβδόμαδα...δεν αγγίζω κι ας περάσουν όλα...
οπότε καταλήγω στη δυαδούλα για σήμερα...Στουττγάρδη και Ίντερ
Υ.Γ. Το ξενοδοχείο που είμαι δεν έχειADSL,αλλά καρβουνιάρηκαι μου έχει σπάσει τα νεύρα...όχι άλλο κάρβουνοοο
Υ.Γ.2 Δίνω από σήμερα το 1/1 στο Βέρντερ-Ρέϊντζερς![]()
ποιος τον παιρνει και ποιος τον δινει ομως?η κανετε αλλαξοκωλιες?Μετά το σεξ παίζουμε και ένα στοίχημα!![]()

Χάλια!Ημουν καλός μωρό μου???![]()
![]()
![]()
Με κλήρο!ποιος τον παιρνει και ποιος τον δινει ομως?η κανετε αλλαξοκωλιες?![]()
![]()
![]()
overaki ειναι , δεν κρατανε σκορποιος τον παιρνει και ποιος τον δινει ομως?η κανετε αλλαξοκωλιες?![]()
![]()
![]()

Να οργανωθούμε ρεεεε...έχω φάει τρείς δεν έχω ρίξει κανένα...Χάλια!Με κλήρο!
![]()

bull παιζεται 2.10 στο κουπονι οτι θα τον ριξεις και 1.30 οτι ο ταρατσας θα σεΝα οργανωθούμε ρεεεε...έχω φάει τρείς δεν έχω ρίξει κανένα...![]()
![]()
![]()
![]()

Να οργανωθούμε ρεεεε...έχω φάει τρείς δεν έχω ρίξει κανένα...![]()
![]()
![]()
![]()

Το Χ λέει ότι θα κλείσουν τα φώτα ξαφνικά απο την απεργία και δεν θα βρούμε τρύπα? Πόσο δίνει?bull παιζεται 2.10 στο κουπονι οτι θα τον ριξεις και 1.30 οτι ο ταρατσας θα σε![]()
1.05Το Χ λέει ότι θα κλείσουν τα φώτα ξαφνικά απο την απεργία και δεν θα βρούμε τρύπα? Πόσο δίνει?![]()