gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Γεμιστό που λέει και ο Γιώργαρος!Για καλο και κακό πες μας και τι μάρκα καπνίζεις!![]()
Γεμιστό που λέει και ο Γιώργαρος!Για καλο και κακό πες μας και τι μάρκα καπνίζεις!![]()
Ο φαφούτης????τί γεμιστό ρε μπαγλαμά???πάλι μπιφτέκια ονειρέβεσαι???Γεμιστό που λέει και ο Γιώργαρος!

Kαι μετά λέει εμένα ότι σκέφτομαι το φαί συνέχεια!Ο φαφούτης????τί γεμιστό ρε μπαγλαμά???πάλι μπιφτέκια ονειρέβεσαι???![]()

Άσε γιατί έχω πλακωθεί στα ούζα και έχω στουμπώσει...Kαι μετά λέει εμένα ότι σκέφτομαι το φαί συνέχεια!![]()
Kαι μετά λέει εμένα ότι σκέφτομαι το φαί συνέχεια!![]()

Αφού σε πίνει ρε...άστο σε χαλάει,πιες καμιά γκαζόζα μικρή λουλού...Άσε γιατί έχω πλακωθεί στα ούζα και έχω στουμπώσει...

Άντε χοντρέ παρήγγειλε κοκορέτσια γιατί αύριο έχει νηστεία!1-4 η Γουστε Μπρομ! Βγήκε και η 2η δυάδα!![]()
![]()
![]()
Όχι ρε από ζήλια το κάνουν, παλικάρι 2.00 μέτρα(2,02) είμαι ζηλεύουν οι τάπες, μην τους ακούς!ταρατσα γιατι σε λενε χοντρο ο bull και ο gatto?εισαι σαν τον κυριο στο αβαταρ σου?![]()
Τι να ζηλέψουμε από'σένα μωρή φλάτσκα που είσαι σαν κουβάς χωρίς χερούλια...Όχι ρε από ζήλια το κάνουν, παλικάρι 2.00 μέτρα(2,02) είμαι ζηλεύουν οι τάπες, μην τους ακούς!![]()

Αεκ 2,Σανταντερ 1,Γιουνγκ Μποις 1

Φιλαράκι...τη γλίτωσες τελικά τη φυλακή...
Φιλαράκι...τη γλίτωσες τελικά τη φυλακή...![]()

Η μεγαλοψυχία μας..είναι 1 από τα 1000 προτερήματά μας...![]()
![]()
Πάντως με συγκινήσατε με την προσφορά σας να μου φέρνετε τσιγάρα στην φυλακή!