Νέα

Στο κυνήγι την πειρατεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 369
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jungle

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Like
38
Πόντοι
0
Παιδες ερωτηση καθοτι ασχετος, εχω IPTV εφαρμογη στο κινητο,ειναι το ιδιο με τα box κλπ? και τι ειναι πιο ευκολο να εντοπισθει με wi fi ή δεδομενα? Sorry αν ρωταω μλκιες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.533
Πόντοι
12.756
Ποιός ξέρει, θα δούμε. Αδύνατο να τους πιάσουν όλους και να ελέγχουν τα πάντα στο Διαδίκτυο. Νομίζω ότι απλά θα ρίχνουν κάθε φορά/ημέρα τα δίχτυα τους και ότι πιάσουν κάθε φορά. Αν αποδειχθεί και αρκετά κερδοφόρο στα έσοδα του κράτους, δεν νομίζω να σταματήσουν σε λίγο καιρό.

Θα δούμε με τον καιρό τι θέλουν να κάνουν και πώς, μέχρι ποιό σημείο θα εντοπίζουν, αν θα το πάνε παραπάνω ή όχι.

Αυτο που ειπα και πριν , ολοι δεν μπορουν να πιαστουν ειναι αδυνατον
θα φευγουν κατα καιρους ραβασακια για να αποσπουν την προσοχη του κοσμου απο κατι αλλο σκατα που εχει κανει η Κυβερνηση
και ολα καλα , σαν τους ινφλουενσερς που πιανουν καθε 3μηνο οτι κλεβουν την εφορία , και σαν τα μαγαζια και τους διασημους που πιανουν
απο πορισματα και μαλακιες .. Ρεμος , Κοκλωνης κτλ

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Κάποιες σκόρπιες παρατηρήσεις.

Δεν θα κυνηγήσουν τον πιτσιρικά που κατεβάζει μια ταινία. Σκοπός όπως σε όλες τις χώρες είναι τα μεγάλα κεφάλια. Δηλαδή η πηγή. Ναι θα κυνηγήσουν μερικούς ώστε να φοβηθούμε αλλά σιγά σιγά θα ατονήσει. Κυνηγάνε όσους πουλάνε box ή έχουν servers με ταινίες. Στο εξωτερικό που ξέρω υπάρχουν άτομα που πουλάνε συνδρομή στο Plex. Για όσους δεν ξέρουν είναι όπως το KODI αλλά μπορείς να μοιράζεις στο internet και αν έχεις ισχυρή κάρτα γραφικών να μετατρέπεις on the fly το stream. Βλέπεις άτομα με ολόκληρα racks και να καυχιόνται ότι έχουν 10000 ταινίες, άλλες τόσες σειρές και δεν ξέρω τι άλλο. Τις ίδιες μαλακίες έκαναν και με το εταιρικό Gmail που με 12€ το μήνα έδινε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ χώρο. Κατάφεραν τη Google και το έκοψε. Τέτοιους θέλουν να πιάσουν και μαζί τον φίλο μας που βλέπει σε τέτοιο μηχάνημα.

Οι εταιρίες χάνουν σεβαστά ποσά από αυτό. ΟΚ δε θα τις λυπηθούμε αλλά δεν παύει να είναι διαφυγόντα κέρδη. Πχ όταν βλέπουμε Ολυμπιακό η Cosmote έχει κάνει την Χ συμφωνία και θα πάρει χρήμα από τις διαφημίσεις. Αν εσύ το δεις μέσω box η τηλεθέαση θα είναι αντί 50% στο 35%. Αύριο λοιπόν θα έρθει ο Ολυμπιακός και η Τράπεζα Πειραιώς και θα πούνε στην Cosmote ότι δεν πούλησε σωστά την ομάδα. Φυσικά θα φύγουν να πάνε στη Nova. Το ίδιο ισχύει και με τις ταινίες. Όταν πληρώνεις Netflix θα δεις το blockbuster αλλά θα σκεφτείς να δεις και κάτι άλλο μιας που πληρώνεις. Και θα κολλήσεις με αποτέλεσμα να πληρώνεις κάθε μήνα. Ο πειρατής όμως δεν βλέπει αυτό το κάτι άλλο.

Μετά με τα VPN δεν υπάρχει ανωνυμία. Ναι θα σε προστατέψουν κάπως αλλά αν ο άλλος θέλει να σε βρει θα το κάνει. Ας μην ξεχνάμε πως δεν είμαστε μόνο εμείς που κατεβάζουμε αλλά και τα στούντιο. Το Bitorrent ειδικά είναι χτισμένο για τη ΣΩΣΤΗ μεταφορά δεδομένων. Αν κάτι δεν είναι 100% ίδιο απορρίπτεται. Αν δείτε στα στατιστικά λέει σε κάποιο σημείο για τα δεδομένα που χάθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι το hash του κομματιού δεν είναι σωστό. Οπότε θα στείλει τα σωστά δεδομένα. Οπότε το studio που μοιράζει την ταινία ΞΕΡΕΙ ποια είναι τα ΣΩΣΤΑ δεδομένα μιας που είναι μέρος του πρωτοκόλλου ΒΤ. Σε τσίμπησαν για πλάκα ότι και να έχεις αφού τα δεδομένα είναι μοναδικά.

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
4.196
Πόντοι
456
παιδια αυτο ισχυει και για τα site οπως χρυσοι online ??????

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
19
Like
4.192
Πόντοι
7.195
Πιστευω θα ανθισουν αλλοι παροχοι κυριως μικροτεροι τυπου inalan/ΗCN/Optiland/Starlink και η ΔΕΗ που ετοιμαζεται να μπει και αυτη με υπεργεια οπτικη ίνα.

Eταιρειες εκτος Νοβα-ΟΤΕ δλδ. Αυτοι ειναι που θα κυνηγούν τα παρανομα "κουτια" γιατι αυτοι έχουν έννομο συμφέρον και διαφυγόντα κέρδη.
Όλοι οι άλλοι που δεν εχουν συνδρομητική τιβι δεν τους αφορα το θεμα και στην τελικη τους βοηθαει να μην πιανουν/καρφωνουν κανεναν καθως αυξανουν το πελατολογιο τους.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.189
Πόντοι
6.256
Ναι, θα τα μπλοκάρει σε επίπεδο DNS που άμα βάλεις άλλον DNS proxy ή VPN, γεια σας... Όπως επίσης δεν έχει τα domains από κάθε πειρατικό σάιτ που υπάρχει, γι' αυτό και κάποια δεν τα μπλοκάρει και ανοίγουν κανονικά.. Εδώ όμως λέμε ότι σύμφωνα με το νόμο θα πέφτει κατευθείαν πρόστιμο χωρίς μπλοκάρισμα domain.
Να σου το πω αλλιώς

Από όσους κατεβάζουν torrents πόσοι νομίζεις ότι μπαίνουν με vpn?

Αν δεν μπαίνεις με vpn σε τσιμπάει κατευθείαν από τον isp.

Θα πάνε σε στα μεγάλα σάιτ και σε αυτά τα ελληνικά για τζάμπα streaming κτλπ και όποιον τσιμπήσουν.

Μαν ειλικρινά όμως….πως μπαίνει ο άλλος σε άγνωστο link (ενεργό domain) που δεν ξέρει τι είναι και κατεβάζει κιόλας;;;; Για να δει μια ταινία;

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
16
Like
3.049
Πόντοι
1.436
εγω εχω και τα αθλητικα...εδω φτασαμε για να δουμε φ1 να πληρωνουμε αντ1
Καλά ρε φίλε για ποιο λόγο έδωσες λεφτά στον Αντ1 και δεν έκανες συνδρομή στο f1 tv κατευθείαν, νομίζω είναι και φθηνότερο

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
17.789
Πόντοι
3.556
Το stremio που το έχει ενσωματωμένο στης τηλεοράσεις η LG και η Samsung θεωρείται πειρατικό;

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
17.789
Πόντοι
3.556
Εν δυνάμει, αν στριμαρεις από torrents, ναι.
Γιατί λοιπόν δεν κυνηγάνε τα σάιτ ,την εφαρμογή ,η τη κάθε εταιρεία που βγάζει τηλεοράσεις και έχει ενσωματωμένη τέτοιες εφαρμογές,δηλαδή είναι σα να μπαίνω σε μπουρδέλο η στούντιο με το φωτακι απ' έξω και τη πόρτα ανοιχτή και αν ο οίκος δεν έχει άδεια η αστυνομία να πιάνει εμένα και όχι τον ιδιοκτήτη. Μπουρδέλα όλα!

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.415
Πόντοι
3.786
Θα πηγαινουμε όλοι Αλβανία να αγοράζουμε πρεπειντ τηλεκάρτα με απεριόριστα Γκιγκα ώστε να μπαινουμε με δεδομένα και θα μας κλανουν τ αρχιδια

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
126
Πόντοι
0
Κάποιες σκόρπιες παρατηρήσεις.

Δεν θα κυνηγήσουν τον πιτσιρικά που κατεβάζει μια ταινία. Σκοπός όπως σε όλες τις χώρες είναι τα μεγάλα κεφάλια. Δηλαδή η πηγή. Ναι θα κυνηγήσουν μερικούς ώστε να φοβηθούμε αλλά σιγά σιγά θα ατονήσει. Κυνηγάνε όσους πουλάνε box ή έχουν servers με ταινίες. Στο εξωτερικό που ξέρω υπάρχουν άτομα που πουλάνε συνδρομή στο Plex. Για όσους δεν ξέρουν είναι όπως το KODI αλλά μπορείς να μοιράζεις στο internet και αν έχεις ισχυρή κάρτα γραφικών να μετατρέπεις on the fly το stream. Βλέπεις άτομα με ολόκληρα racks και να καυχιόνται ότι έχουν 10000 ταινίες, άλλες τόσες σειρές και δεν ξέρω τι άλλο. Τις ίδιες μαλακίες έκαναν και με το εταιρικό Gmail που με 12€ το μήνα έδινε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ χώρο. Κατάφεραν τη Google και το έκοψε. Τέτοιους θέλουν να πιάσουν και μαζί τον φίλο μας που βλέπει σε τέτοιο μηχάνημα.

Οι εταιρίες χάνουν σεβαστά ποσά από αυτό. ΟΚ δε θα τις λυπηθούμε αλλά δεν παύει να είναι διαφυγόντα κέρδη. Πχ όταν βλέπουμε Ολυμπιακό η Cosmote έχει κάνει την Χ συμφωνία και θα πάρει χρήμα από τις διαφημίσεις. Αν εσύ το δεις μέσω box η τηλεθέαση θα είναι αντί 50% στο 35%. Αύριο λοιπόν θα έρθει ο Ολυμπιακός και η Τράπεζα Πειραιώς και θα πούνε στην Cosmote ότι δεν πούλησε σωστά την ομάδα. Φυσικά θα φύγουν να πάνε στη Nova. Το ίδιο ισχύει και με τις ταινίες. Όταν πληρώνεις Netflix θα δεις το blockbuster αλλά θα σκεφτείς να δεις και κάτι άλλο μιας που πληρώνεις. Και θα κολλήσεις με αποτέλεσμα να πληρώνεις κάθε μήνα. Ο πειρατής όμως δεν βλέπει αυτό το κάτι άλλο.

Μετά με τα VPN δεν υπάρχει ανωνυμία. Ναι θα σε προστατέψουν κάπως αλλά αν ο άλλος θέλει να σε βρει θα το κάνει. Ας μην ξεχνάμε πως δεν είμαστε μόνο εμείς που κατεβάζουμε αλλά και τα στούντιο. Το Bitorrent ειδικά είναι χτισμένο για τη ΣΩΣΤΗ μεταφορά δεδομένων. Αν κάτι δεν είναι 100% ίδιο απορρίπτεται. Αν δείτε στα στατιστικά λέει σε κάποιο σημείο για τα δεδομένα που χάθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι το hash του κομματιού δεν είναι σωστό. Οπότε θα στείλει τα σωστά δεδομένα. Οπότε το studio που μοιράζει την ταινία ΞΕΡΕΙ ποια είναι τα ΣΩΣΤΑ δεδομένα μιας που είναι μέρος του πρωτοκόλλου ΒΤ. Σε τσίμπησαν για πλάκα ότι και να έχεις αφού τα δεδομένα είναι μοναδικά.
αγαπητε δεν θελω να σου κανω τον εξυπνο αλλα καλο θα ηταν να μην πας στην Γερμανια και να προσπαθησεις να κανεις κατι τετοιο . Την επομενη μερα ερχεται γραμμα επειγον με κληση μεσα του . Επισης το υπολοιπο μισο κομματι καταρεει οταν επισκεφτεις καποιο internet καφε . Και ναι υπαρχουν vpn οπου σου παρεχουν ανωνυμια εως οτου προβει σε επαννεκινηση ο σερβερ που εχεις συνδεθει αλλα ειναι μονο με συνδρομη και ειναι πανακριβα για 1 ατομο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.900
Πόντοι
6.056
Έχεις ιδέα πόσα είναι τα streaming sites και οι torrent trackers; Άμα απλά βλέπουν ότι τραβάω συνεχόμενα, δεν πάει να πει ότι streamάρω πειρατικά κιόλας.
Τι λέτε ρε ;
Βλέπουν τι αρχείο κάνεις seeding/leeching. Το κατενάβάζουν κι όλας και επιβεβαιώνουν ότι έχει πνευματικά δικαιώματα.
Και μετά τρως το χιλιάρικο .

Τι ψήφισες είπες ;
Μην ξεχνάτε ότι έχουμε επενδυτική βαθμίδα.
Και ξεπεράσαμε τον αρνητισμό και την τοξικότητα των μνημονίων .
Και όποιος τραυματίζει σκύλο ή γάτα, τρώει φυλάκα.

Μακριά από εμάς ο λαϊκισμός των άκρων .
Οι ναζί στη φυλακή.

Σαρανταένατακατο !

• Like
Αντιδράσεις: stelda

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
αγαπητε δεν θελω να σου κανω τον εξυπνο αλλα καλο θα ηταν να μην πας στην Γερμανια και να προσπαθησεις να κανεις κατι τετοιο . Την επομενη μερα ερχεται γραμμα επειγον με κληση μεσα του . Επισης το υπολοιπο μισο κομματι καταρεει οταν επισκεφτεις καποιο internet καφε . Και ναι υπαρχουν vpn οπου σου παρεχουν ανωνυμια εως οτου προβει σε επαννεκινηση ο σερβερ που εχεις συνδεθει αλλα ειναι μονο με συνδρομη και ειναι πανακριβα για 1 ατομο

Δεν έγραψα πουθενά ότι κάνω κάτι τέτοιο. Αντίθετα είμαι θυμωμένος διότι με τέτοιες μαλακίες μας κόβουν καλές παροχές. Πχ έγραψα για το απεριόριστο Gmail. Ναι το είχα όταν η έννοια cloud ήταν το σύννεφο στον ουρανό και αποθήκευα βιβλία και άλλα πράγματα. Μετά πήγα στην Microsoft με το O365 που μου δίνει 1TB. Το ίδιο και το Plex. Θα μας αλλάξει τον τρόπο που συνδέουμε συσκευές στον server μας.

Ξέρω πολύ καλά τι έρχεται. Εδώ και χρόνια αγοράζω λογισμικό ή δουλεύω όπου μπορώ ελεύθερο. Ήδη έχει γαμηθεί το σύμπαν με τις συνδρομές και θα συνεχίσει. Θέλω την ησυχία μου σε αυτό το κομμάτι.

Όσο για τα VPN προστατεύουν ελάχιστα. Ο πραγματικός τους ρόλος είναι άλλος. Όχι να κρύβουν την πειρατεία. Το λέει και το όνομά τους. Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο. Ουσιαστικά σου επιτρέπει να συνδέεσαι απομακρυσμένα σε ένα άλλο υπολογιστή με ασφάλεια. Αν όμως κάποιος έχει "τρύπα" τότε ότι και να έχεις τον ήπιες. Γι' αυτό έφερα παράδειγμα με τα torrents. Διότι εξ ορισμού είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να έχουν hash για έλεγχο. Άπαξ και σε τσίμπησαν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Επίσης τα περισσότερα internet cafe έχουν κάμερες. Λες ότι δε θα σε βρουν; Μια χαρά θα σε βρουν και όχι μόνο αυτό αλλά θα τους δώσεις και ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ότι έχεις να κρύψεις πολλά. Τουλάχιστον αν φας το πρόστιμο σπίτι σου θα σε κυνηγήσουν για ένα αγώνα πχ. Αν όμως κάνεις τη μαλακία εκτός θα ψάξουν μέχρι και τις τσόντες που έχεις.

Έχουμε υπολογιστή από μικρά παιδιά. 30+ χρόνια. Έχουμε γίνει πειρατές Μπαρμπαρόσα τόσα χρόνια που έχουμε internet. Ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται εκεί έξω και τα όρια της παρανομίας.

Άλλοι είναι που θα φάνε την πούτσα. Αυτοί που ρωτάνε για το αν η Χ σελίδα είναι νόμιμη ή όχι. Εκεί να δεις κλάμα. Εμάς μη μας φοβάσαι. Θα βρούμε τρόπο να το ξεπεράσουμε. Όπως το ξεπερνάνε και οι Γερμανοί. Λες ότι εκεί δεν κατεβάζουν; Μια χαρά κατεβάζουν με άπειρους τρόπους.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.533
Πόντοι
12.756
Γιατί λοιπόν δεν κυνηγάνε τα σάιτ ,την εφαρμογή ,η τη κάθε εταιρεία που βγάζει τηλεοράσεις και έχει ενσωματωμένη τέτοιες εφαρμογές,δηλαδή είναι σα να μπαίνω σε μπουρδέλο η στούντιο με το φωτακι απ' έξω και τη πόρτα ανοιχτή και αν ο οίκος δεν έχει άδεια η αστυνομία να πιάνει εμένα και όχι τον ιδιοκτήτη. Μπουρδέλα όλα!

Το stremio δεν ειναι παρανομο σαν προγραμμα , η χρηση που κανεις εσυ με αυτο ειναι παράνομο

πχ , πουλανε ψαλιδια ελευθερα , και μεγάλα κιολας , με αυτο και κοβεις και σκοτωνεις , την χρηση του αλλαζεις

Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.449
Πόντοι
6.955

Μήπως ξέρετε τι παίζει;

Δηλαδή έχουν πρόβλημα μόνο όσοι είναι συνδρομητές, ή θα κυνηγάνε τους πάντες;

Εγώ βλέπω στη χάση και στη φέξη κανένα ματς μέσω acestream. Θα έχω θέματα;

Τελικά, η μόνη λύση είναι vpn.
Το θέμα δεν είναι η πειρατεία. Στα @@ τους η πειρατεία. Η περιπέτεια είναι ένα πρόσχημα να φυλακίζουν κόσμο που είναι κατά των κυβερνήσεων – εγκληματικών οργανώσεων. Πέρυσι βγάλανε νόμο στην Ελλάδα (και σε άλλες χώρες) που με το πλημμέλημα μπαίνεις φυλακιτσα. Οι εποχές είναι περίεργες.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Η αναπαραγωγή ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ υλικού δεν είναι παράνομη. Πχ αν έχεις αγορασμένα CD ή DVD και τα αποθηκεύσεις στο σκληρό σου είσαι μια χαρά νόμιμος. Ακόμη και να τα διαμοιράσεις στον εαυτό σου αν πχ μένεις Αθήνα και σπουδάζεις Κρήτη. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. Από τη στιγμή που έστω και 1bit φύγει σε τρίτο είσαι παράνομος.

Τα προγράμματα λοιπόν είναι νόμιμα.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Δεν ισχύει, το μόνο που προστατεύει το vpn είναι το site που συνδέεσαι να μην βλέπει την ip σου αλλά την ip του vpn που ως επί το πλείστον είναι αναγνωρίσιμη και το σαιτ γνωρίζει (και κρατάει αρχείο) με τις επισκέψεις σου μέσω του vpn.

Αν το vpn βρίσκεται στην Ευρώπη ή στην Αμερική και υπάρχει δικαιοδοσία...και το vpn έχει πολιτική να κρατάει τα στοιχεία σου....αν πραγματικά υπάρξει σοβαρή κίνηση θα την δώσει την ip των χρηστών σε 10 seconds.

Αν είναι και δωρεάν vpn....σε 3 seconds....

Από την άλλη....ποιος κατεβάζει πλέον πειρατικές μαλακίες ρε τύποι? 10 ευρώ το μήνα έχει το στριμ :confused:

φαντάζομαι μέσος τυπάς που κατεβάζει ''BreakingBad Season1.exe'' και το κλικάρει αβίαστα :rockon:
Πρώτα πρώτα, αν διαβάζω καλά γιατί είμαι και ψόφιος, το θέμα αφορά όποιον έχει παράνομο εξοπλισμό ή λογισμικό.
Όπως και να έχει, θεωρώ δύσκολο ο μηχανισμός να σπαταλήσει πόρους και τις ελάχιστες εργατοώρες του για να ασχοληθεί με τον Τάκη που βλέπει game of thrones και τη Σούλα που βλέπει ταινίες με τον Ryan Gosling. Κανένας δεν θα ζητήσει τα στοιχεία τους από το Nord vpn και τα υπόλοιπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom