Ποτε ξεκινας ραντεβου;
δεν ξέρω ακόμα
Ποτε ξεκινας ραντεβου;
εtsi kala ta leς και μπορεις να ερθεις και μεσω καποιων αλλων χωρων που εχουν ανοιχτα τα συνορα σε χωρες της πρωην σοβιετικης ενωσης ...καλως ηρθεςΓύρισες Αθήνα Στέλλα?
nai)
Με ποιον τροπο ρε μπεμπα ? δεν ειναι κλειστα τα συνορα απο Ρωσια ?![]()
![]()
![]()
έχουμε ειδικό αεροπλάνο)
Δεν κανω πλακα ...αληθεια θελω να μαθω γιατι εχω κοσμο που περιμενω να ερθει και δεν μπορει .....δεν σε τρολλαρω ...και παλι καλωs ηλθεs !!!!!
ευχαριστώ
ούτε εγώ κάνω πλάκα
η ελληνική πρεσβεία δίνει πτήσης 2 φορές το μήνα για τους Έλληνες πολίτη και για όσους έχουν την άδεια παραμονή

εtsi kala ta leς και μπορεις να ερθεις και μεσω καποιων αλλων χωρων που εχουν ανοιχτα τα συνορα σε χωρες της πρωην σοβιετικης ενωσης ...καλως ηρθεςΓύρισες Αθήνα Στέλλα?
nai)
Με ποιον τροπο ρε μπεμπα ? δεν ειναι κλειστα τα συνορα απο Ρωσια ?![]()
![]()
![]()
έχουμε ειδικό αεροπλάνο)
Δεν κανω πλακα ...αληθεια θελω να μαθω γιατι εχω κοσμο που περιμενω να ερθει και δεν μπορει .....δεν σε τρολλαρω ...και παλι καλωs ηλθεs !!!!!
ευχαριστώ
ούτε εγώ κάνω πλάκα
η ελληνική πρεσβεία δίνει πτήσης 2 φορές το μήνα για τους Έλληνες πολίτη και για όσους έχουν την άδεια παραμονή![]()
Ήρθες τελικά; Καλώς όρισες![]()
Πλέον και viber?
μια χαρά
Πλέον και viber?
μια χαρά
ναι, προς το παρόν
Πλέον και viber?
μια χαρά
ναι, προς το παρόν
Τα ραντεβού τα ξεκίνησες;;;
μωρο μου τι ζημια μας κανεις!!!!!!!!!!!!καλως ορισεςΚαλημέρα σε όλους! Ραντεβού από σήμερα έως δευτέρα όποιος θέλει γράψτε μ στο viber σας παρακαλώ. Καλό σαββατοκύριακο να έχετε!![]()
μωρο μου τι ζημια μας κανεις!!!!!!!!!!!!καλως ορισεςΚαλημέρα σε όλους! Ραντεβού από σήμερα έως δευτέρα όποιος θέλει γράψτε μ στο viber σας παρακαλώ. Καλό σαββατοκύριακο να έχετε!![]()
στειλε μας καμια νεα σου φωτο να μην μας κρατας σε αγωνια.....που τοσο καιρο εκανες να μας ερθειςμωρο μου τι ζημια μας κανεις!!!!!!!!!!!!καλως ορισεςΚαλημέρα σε όλους! Ραντεβού από σήμερα έως δευτέρα όποιος θέλει γράψτε μ στο viber σας παρακαλώ. Καλό σαββατοκύριακο να έχετε!![]()
Ευχαριστω
Και για μετά τη Δευτέρα;Καλημέρα σε όλους! Ραντεβού από σήμερα έως δευτέρα όποιος θέλει γράψτε μ στο viber σας παρακαλώ. Καλό σαββατοκύριακο να έχετε!![]()
Και για μετά τη Δευτέρα;Καλημέρα σε όλους! Ραντεβού από σήμερα έως δευτέρα όποιος θέλει γράψτε μ στο viber σας παρακαλώ. Καλό σαββατοκύριακο να έχετε!![]()
καλησπέρα Στέλλα, υπηρεσίες και δωράκι?