spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.692
- Πόντοι
- 7.715
λεμε παροιμιες,και γνωμικα?...να πω και εγω κατι?....ε ναι μια του κλεφτη δυο την τριτη κανονισε να την γωνιασεις ;)![]()
λεμε παροιμιες,και γνωμικα?...να πω και εγω κατι?....ε ναι μια του κλεφτη δυο την τριτη κανονισε να την γωνιασεις ;)![]()
μια γνωριμια με την στελλα παντα εχει πολυ ενδιαφερον φιλτατε![]()
![]()

τι να πης αντε πες :- αν και στην ηλικια σου αλτσχαιμερ και ολα αυτα θα θυμασαι κατι τουλαχιστον μεταπολεμικολεμε παροιμιες,και γνωμικα?...να πω και εγω κατι?....

Αυτό έχω καταλάβει κι εγώ! Δυο φορές όμως ήμουνα πολύ κοντά, και τις δύο κάτι στράβωσε. Ελπίζω η τρίτη να είναι τυχερή ;)
ε ναι μια του κλεφτη δυο την τριτη κανονισε να την γωνιασεις ;)![]()

να και η ταπαραντεβού με τη Σβετλάνα μόνο μέσα
από μένα μόνο αν σας ξέρω
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους :-*

καλά τα λες εσύ μωρό αχ αχ τι μού θυμίζεις τώρα 20 λεπτά την είχα στα 4 και καρφωνα την κωλαρα τής αχ αχραντεβού με τη Σβετλάνα μόνο μέσα
από μένα μόνο αν σας ξέρω
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους :-*
αχ βρε Στέλλα

Κορμαρες και οι 2 κυριες. Αφου η Στέλλα είναι off![]()
φτιαχτηκα να ξαναπάρω Σβετλανα.
:coolcondom:

Μαζί σου η ωραιότερες συναντήσεις, κούκλα μου σέ περιμένω να τής συνεχίσουμε πολλά φιλάκια .ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.![]()
![]()
Πότε επιστρέφεις στους αγώνες Στέλλα;
Ελπίζω αρχές Δεκέμβρη. Αλλά και τέλος να είναι δεν πειράζει, θα σε περιμένω εγώ. Εσύ να είσαι καλά.μάλλον από δεκέμβριο)
Ελπίζω αρχές Δεκέμβρη. Αλλά και τέλος να είναι δεν πειράζει, θα σε περιμένω εγώ. Εσύ να είσαι καλά.
Πότε το έκανες αυτό ρε θηρίο; Και δεν αγρίεψε η Λευκορωσίδα; Αυτή το δίνει το κωλαράκι της και πολύ εύκολα αλλά όχι για τέτοια εμπλοκή. Για δώσε μας λεπτομέρειες.καλά τα λες εσύ μωρό αχ αχ τι μού θυμίζεις τώρα 20 λεπτά την είχα στα 4 και καρφωνα την κωλαρα τής αχ αχ
![]()
Στελάκι καλησπέρα. Πως είσαι? Ολα καλά????