ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.161
- Πόντοι
- 37.562
Εγω?Να ερθω?εσύ μην ερχεσαι) δεν σε παρακαλάω) :-*
Εγω?Να ερθω?εσύ μην ερχεσαι) δεν σε παρακαλάω) :-*
Εγω?Να ερθω?
Άπαιχτος !!!!!Εγω?Να ερθω?
πέστα κάβλα μού!!Και εγώ θα έρθω για μεζέ σύντομαεσύ μην ερχεσαι) δεν σε παρακαλάω) :-*
Στέλλα μου είσαι θεά
Υπέροχη,μοναδική,απίστευτη σε όλα της και απίστευτη επαγγελματίας(οποίος έχει κάνει μαζί της ραντεβού καταλαβαίνει) και φυσικά δεν σε αφήνει ανικανοποίητο σε καμία περιπτωση!και το μασάζ της θεϊκό σαν την πίσω όψη της
Ραντεβού μαζί ειχαμε την Πέμπτη !![]()
Τα καλύτερα λόγια για το καλύτερο κορίτσι!
Και όπως σου ειπα στο ασανσέρ θα τα ξανά πούμε σίγουρα
Είμαι ο Χαρης αν θυμάσαι
Φιλακια πολλά καυλιτσα μου!![]()
συμφωνώ μαζί σού αστέρι!!Καλώς άνθρωπος με καλή καρδιά πάντα να περάσει καλά όπου και να πάει.
Αν ένας άντρας έχει μίσος προς γυναίκες γενικά ποτέ δεν θα περάσει καλά με καμία.
Ποτέ δεν θα είναι ευχαριστμένος με τίποτα.
Ένας ευχάριστος και ευτυχιζμένος άνθρωπος ποτέ δεν θα προσβάλει κανένα για κανένα λόγω και βλέπει όλο το κόσμο όμορφο και ωραίο.
Εύχομαι από όλη την καρδιά μου να βρουν όλη δυστυχιζμένει την ευτυχία τους.
:-* :-* :-*;)
τελειωνε ρε τι μεζε >πέστα κάβλα μού!!Και εγώ θα έρθω για μεζέ σύντομα
ριξε ομως και καμιά ενημέρωση (κριτική) ;)Τα καλύτερα λόγια για το καλύτερο κορίτσι!
Και όπως σου ειπα στο ασανσέρ θα τα ξανά πούμε σίγουρα
Είμαι ο Χαρης αν θυμάσαι
Φιλακια πολλά καυλιτσα μου!![]()
Καλημέρα συναγωνιστή έχουμε και δουλειές, μόλις βρώ χρόνο να είσαι σίγουρος ότι θα κάνω τεστ, για δώσε καμία πληροφορία σαν παλιό μέλος του σάιτ, ποιό είναι το δυνατό σημείο της Στέλλας ξέρεις έχεις δοκιμάσει η όχι Ευχαριστώτελειωνε ρε τι μεζε >εχουμε φαει ολοκληρο μοσχαρι περιμενοντας να δουμε επιτελους την κριτικη σου
![]()
![]()
Καλημέρα μουναρεεε τι κάνεις αστέρι,έχω πάθει πλάκα με την κωλαρα σού!!ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΚΌΣΜΟ :-* :-* :-*
Φιλικα τελειως...αν εγραφες λιγοτερο,θα εβρισκες χρονο!!!Καλημέρα συναγωνιστή έχουμε και δουλειές, μόλις βρώ χρόνο να είσαι σίγουρος ότι θα κάνω τεστ, για δώσε καμία πληροφορία σαν παλιό μέλος του σάιτ, ποιό είναι το δυνατό σημείο της Στέλλας ξέρεις έχεις δοκιμάσει η όχι Ευχαριστώ
θα βρώ χρόνο συναγωνιστή έχει μπει στο πρόγραμμα το μωρό,απλά πάει μόνο μπιλ και δεν κάνει πρωινά ραντεβού,για αυτό και η καθυστέρηση αλλά το τεστ θα γίνει!!!Φιλικα τελειως...αν εγραφες λιγοτερο,θα εβρισκες χρονο!!!
μαν,θα στο πω,μια φορα και τελος.ΚΟΨΕ το σπαμ,γιατι φευγεις.θα βρώ χρόνο συναγωνιστή έχει μπει στο πρόγραμμα το μωρό,απλά πάει μόνο μπιλ και δεν κάνει πρωινά ραντεβού,για αυτό και η καθυστέρηση αλλά το τεστ θα γίνει!!!
μαν,θα στο πω,μια φορα και τελος.ΚΟΨΕ το σπαμ,γιατι φευγεις.