ΝΤΟΎΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.503
- Πόντοι
- 496
πέστα τυπε γιατί εμένα δεν με ακούει,,φωτιά το μωρόliγο πιο πανω πρεπει να βαλεις την φωτογραφικη μηχανη ;) ;)μισα πραγματα κανεις >
![]()
![]()
![]()
πέστα τυπε γιατί εμένα δεν με ακούει,,φωτιά το μωρόliγο πιο πανω πρεπει να βαλεις την φωτογραφικη μηχανη ;) ;)μισα πραγματα κανεις >
![]()
![]()
![]()
συν 30 ο κωλος ? Δηλαδή μια 100άρα η σούμα !!!!
Μπράβο κοπελιά συνέχισε να τους τα πέρνεις .....
![]()
![]()
![]()
αυτά λες και θα μου το δαγκώσεις το πράσινο μωρό μου, με τής σούπερ βυζάρες σού τούμπανο λέμε!!!))))))))))))) έως 2 ώρες κάθομαι όμως ;):-* κάνω και ενα καλό μασάζ αδιαμέσα ;)
Με το τάξιμο δεν χάλασε τίποτα...αυτά λες και θα μου το δαγκώσεις το πράσινο μωρό μου, με τής σούπερ βυζάρες σού τούμπανο λέμε!!!
Αρραβωνιασματα διαβαζω...Ντούσαν σοχοβιζ ...
Η αρραβωνιαστικιά σου ξέρει ότι θέλεις να πάρεις την Στέλλα ή θα την πάρετε παρτουζα...?
Παίχτη και τα γκρέμλινς έχουν ψυχή...Αρραβωνιασματα διαβαζω...![]()
σαν ρουφιανος επρεπε εσυ να τα ξερεις σε λαθος νημα ηρθεςΑρραβωνιασματα διαβαζω...![]()
καβλα εισαι στελλα:-* :-* :-* ;)

να του ανοιξουμε δικο του νημα φιλε οχι να γυρναει γυρω γυρω και να μας λεει της ρουφιανιες τουσαν ρουφιανος επρεπε εσυ να τα ξερεις σε λαθος νημα ηρθες![]()

για πες τι ξερεις για το θεμα μετρΑρραβωνιασματα διαβαζω...![]()
σαν ρουφιανος επρεπε εσυ να τα ξερεις σε λαθος νημα ηρθες![]()

να του ανοιξουμε δικο του νημα φιλε οχι να γυρναει γυρω γυρω και να μας λεει της ρουφιανιες του![]()
οχι τιποτα αλλο σπαμαρει κιολας
![]()

πσαρια μονο μη χασεις, για τα υπολοιπα μην ανησυχεις ;)........
........ Φίλε μου anon ..... ΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ??![]()
Μπα...........
........ Φίλε μου anon ..... ΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ??![]()