ΝΤΟΎΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.503
- Πόντοι
- 496
ελπίζω να έχεις και πολλές κάβλες,γιατί όταν θα είσαι έτοιμη, σε έχω βάλει στον στόχοέχω απεριόριστες διακοπές ακόμα ;)![]()
ελπίζω να έχεις και πολλές κάβλες,γιατί όταν θα είσαι έτοιμη, σε έχω βάλει στον στόχοέχω απεριόριστες διακοπές ακόμα ;)![]()
ελπίζω να έχεις και πολλές κάβλες,γιατί όταν θα είσαι έτοιμη, σε έχω βάλει στον στόχο

πρόσεχε εσύ την φρεγάτα, μην σού έρθει κανένας πύραυλος, και πάς στο βυθό και άσε τής γυναίκες τυπεΣτελλα δουλευεις σαν τον ΟΑΕΔ που πανε 1000 ατομα την ημερα και τα 10 κανουν δουλεια και αλλοι την άλλη μερα και πας δευτερα και φευγεις μετα από 10 μερες (και αυτό στο λεω στα πλαισια του χιουμορ που πρεπει να εχουμε αυτές της μερες κουκλαρα μου)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πηγαινε σε καποιον ειδικο να σε κοιταξει...μπιρει να γλυτωσεις το ασυλο...Στελλα δουλευεις σαν τον ΟΑΕΔ που πανε 1000 ατομα την ημερα και τα 10 κανουν δουλεια και αλλοι την άλλη μερα και πας δευτερα και φευγεις μετα από 10 μερες (και αυτό στο λεω στα πλαισια του χιουμορ που πρεπει να εχουμε αυτές της μερες κουκλαρα μου)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για την Κατερίνα (Μαριλένα) φίλη της Στέλλας έχει κάποιος άποψη;
Τι λεει;..ειναι πολυ νταρντανε κ θεοψηληΤην ειχα παρει διπλο μαζι μ ολγα πριν κανα χρονο
Τι λεει;..ειναι πολυ νταρντανε κ θεοψηλη
μια χαρα γυναικα ειναιΦάτσα βλέπεται; Στον αγώνα ιδρώνει τη φανέλα;
απο τα πιο αξιόλογα μιλφακια αυτή την εποχή! Αρκετά καλή σε όλο της το πακέτο και δυνατή στο μασάζ !Για την Κατερίνα (Μαριλένα) φίλη της Στέλλας έχει κάποιος άποψη;
απο τα πιο αξιόλογα μιλφακια αυτή την εποχή! Αρκετά καλή σε όλο της το πακέτο και δυνατή στο μασάζ !
Στελλα δουλευεις σαν τον ΟΑΕΔ που πανε 1000 ατομα την ημερα και τα 10 κανουν δουλεια και αλλοι την άλλη μερα και πας δευτερα και φευγεις μετα από 10 μερες (και αυτό στο λεω στα πλαισια του χιουμορ που πρεπει να εχουμε αυτές της μερες κουκλαρα μου)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και τι δωρακι παιρνει ;απο τα πιο αξιόλογα μιλφακια αυτή την εποχή! Αρκετά καλή σε όλο της το πακέτο και δυνατή στο μασάζ !
70 κ 50 μια εκτονωση;και τι δωρακι παιρνει ;
και τι δωρακι παιρνει ;
εγω ξέρω για 70 ευρώ έως 2 φορές χαλαρά και μασάζ ... καλό !και τι δωρακι παιρνει ;
Σούπερ τεμάχιο η ορχιδεα, την έχει πάρει κάνεις να μάς δώσει καμία, πληροφορία πώς είναι στο κρεβάτι;;;;;