Συνεχισε το χορό Στέλλα και τη διατροφή. Οι κοιλιακοι ειναι για ποιο μετα.

Συνεχισε το χορό Στέλλα και τη διατροφή. Οι κοιλιακοι ειναι για ποιο μετα.
η σκουπα φιλιπς ρουφαει την σκονηΤάσο εδώ και λίγες μέρες σε βλέπω καθαρό...![]()
![]()
η σκουπα φιλιπς ρουφαει την σκονη![]()
οπως και να το κανεις παραμενω ο αρχοντας των warmed οπως ειπε και ο σκορπιος
![]()
![]()
την ειδα στελλα και ψηφισα
τι να ψηφισουμε οτι εισαι μουνα όμορφη για πολλες καυλες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστώ βέβαιααλλά ψηφοφορία για άλλο θέμα
![]()
![]()
Για το συγκεκριμένο θέμα η γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να είναι η τοποθέτηση ως προς αυτό είτε άσπρο είτε μαύρο. Πιο συγκεκριμένα, αν το στήθος είναι μέχρι ελαφρά πεσμένο, καλύτερα να είναι φυσικό. Αν πάλι είναι πολύ πεσμένο, "νερουλιασμένο" και κατά συνέπεια αντιαισθητικό ή έχει υποστεί κάποια επέμβαση για λόγους υγείας, τότε ας είναι πειραγμένο, αλλά όχι στην υπερβολή όσον αφορά το μέγεθος, σε σχέση με τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας, κι όσο γίνεται πιο κοντά στο φυσικό στην αίσθηση/αφή. Οπότε γι' αυτό τον λόγο δεν ψήφισα, μολονότι το θέμα που θέτεις είναι πράγματι ενδιαφέρον.
σε αυτό συμφωνώ μαζί σου
εγώ παράδειγμα φοβάμαι να κάνω επέμβαση
να μην πάθω τίποτα χηρότερα
είναι και ταλιπώρια να το κανείς
απλώς ήθελα να μάθω τη στανεστε εσείς
τη σας αρέσει
πάντως με σιλικόνη φαίνετε ποιο ωραίο))))
Απ' όσο σε θυμάμαι από μια παλιότερη συνάντηση μας, δεν είχες ιδιαίτερο πρόβλημα με το στήθος σου, για την ηλικιακή κατηγορία στην οποία ανήκεις πάντα, οπότε αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά ως προς αυτό, κατ' εμέ μείνε όπως είσαι, κι ας φαίνεται πιο ωραίο.
Oυαου!!!!!!
Για το συγκεκριμένο θέμα η γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να είναι η τοποθέτηση ως προς αυτό είτε άσπρο είτε μαύρο. Πιο συγκεκριμένα, αν το στήθος είναι μέχρι ελαφρά πεσμένο, καλύτερα να είναι φυσικό. Αν πάλι είναι πολύ πεσμένο, "νερουλιασμένο" και κατά συνέπεια αντιαισθητικό ή έχει υποστεί κάποια επέμβαση για λόγους υγείας, τότε ας είναι πειραγμένο, αλλά όχι στην υπερβολή όσον αφορά το μέγεθος, σε σχέση με τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας, κι όσο γίνεται πιο κοντά στο φυσικό στην αίσθηση/αφή. Οπότε γι' αυτό τον λόγο δεν ψήφισα, μολονότι το θέμα που θέτεις είναι πράγματι ενδιαφέρον.
σε αυτό συμφωνώ μαζί σου
εγώ παράδειγμα φοβάμαι να κάνω επέμβαση
να μην πάθω τίποτα χηρότερα
είναι και ταλιπώρια να το κανείς
απλώς ήθελα να μάθω τη στανεστε εσείς
τη σας αρέσει
πάντως με σιλικόνη φαίνετε ποιο ωραίο))))
Το φυσικό είναι και αληθινό, με σιλικόνη μπορεί να δείχνει πιο ωραίο αλλά δεν είναι αυθεντικό. Μη κολλάς σε ανούσιες "ατέλειες"...το πακέτο είναι εκρηκτικό!!