πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.956
- Πόντοι
- 16.131
οδηγώ και σε σκεφτομαι δηλαδηΣτο φτερό γράφονται αυτά αδερφέ!!! Και για την κυριολεξία... Στο τιμόνι!!!
οδηγώ και σε σκεφτομαι δηλαδηΣτο φτερό γράφονται αυτά αδερφέ!!! Και για την κυριολεξία... Στο τιμόνι!!!
ΒαουΓια σένανε δεν έτυχε
να γράψω δυο στιχάκια
και τώρα το θυμήθηκα
που είδα τα βυζάκια!
Ποιος άραγε δεν ήξερε
ετούτη την κοπέλα;;
Είναι αφράτη, νόστιμη
και τη φωνάζουν Στέλλα!!!
Είναι κορίτσι απ'τα καλά
τα μέλη του bourdela
Έχει βυζάρες τέλειες
και δίνει και ροδέλα.
Γαμήσια κάνει αρχοντικά
Στου Billy το χοτέλι
πηγαίνει όμως κι απέναντι
για όποιο μέλος θέλει!!!
Από την ποιητική συλλογή
"Πορτραίτα"
Το ποίημα σου είναι καταπληκτικό μπορώ να πω ότι είμαι γοητευμένη ξεπέρασες και εμένα στην ποιηση...Για σένανε δεν έτυχε
να γράψω δυο στιχάκια
και τώρα το θυμήθηκα
που είδα τα βυζάκια!
Ποιος άραγε δεν ήξερε
ετούτη την κοπέλα;;
Είναι αφράτη, νόστιμη
και τη φωνάζουν Στέλλα!!!
Είναι κορίτσι απ'τα καλά
τα μέλη του bourdela
Έχει βυζάρες τέλειες
και δίνει και ροδέλα.
Γαμήσια κάνει αρχοντικά
Στου Billy το χοτέλι
πηγαίνει όμως κι απέναντι
για όποιο μέλος θέλει!!!
Από την ποιητική συλλογή
"Πορτραίτα"
Το ποίημα σου είναι καταπληκτικό μπορώ να πω ότι είμαι γοητευμένη ξεπέρασες και εμένα στην ποιηση...
![]()
https://www.google.com/url?sa=t&rct...%CF%8E%CE%BD&usg=AOvVaw2BFQJVzDjApmZKipnfT7Br
Ο κύκλος των "καμμένων" ποιητώνΟ Κύκλος των Χαμένων Ποιητών
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjNlPD3sIr7AhW7VfEDHQI4Dw4QFnoECA8QAQ&url=https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F_%CE%9A%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%A7%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD_%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD&usg=AOvVaw2BFQJVzDjApmZKipnfT7Br
νεα βερσιον?Ο κύκλος των "καμμένων" ποιητών![]()
Όταν κάποτε θα εκδώσουμε το βιβλιο μας με την ποιηση θα μας ζητατε να τα υπογραψουμε με αφιέρωση......νεα βερσιον?
Όταν κάποτε θα εκδώσουμε το βιβλιο μας με την ποιηση θα μας ζητατε να τα υπογραψουμε με αφιέρωση......
Η έλενα 110 η φανφαρινα !!
Η έλενα 110 η φανφαρινα !!
Στελλα μου συγνωμη που κανουμε καταληψη στο νημα σου !!
Παντα με σεβασμο προς την νηματοθέτρια
![]()
παλι παρανομειςΗ έλενα 110 η φανφαρινα !!
Στελλα μου συγνωμη που κανουμε καταληψη στο νημα σου !!
Παντα με σεβασμο προς την νηματοθέτρια
![]()
Ωραία πόσο είναι το πρόστιμο να το πληρώσω??παλι παρανομειςουτε η πανεπιστημιακη αστυνομια δεν μπορει να κανει κατι μαζι σου
![]()
δεν δεχομαστε πληρωμες σε ευρωΩραία πόσο είναι το πρόστιμο να το πληρώσω??
Ωραία σε είδος παρε ενα λουλουδάκι για αρχήδεν δεχομαστε πληρωμες σε ευρωμονο σε ειδος
![]()
παλι με χορτα θα την βγαλωΩραία σε είδος παρε ενα λουλουδάκι για αρχή![]()
Τουλάχιστον τα χορταράκια δεν παχαίνουν γιατί έχω καταλάβει είσαι λίγο λιγούδης ......παλι με χορτα θα την βγαλω![]()
μονο υγειεινα τρωωω λεμεεεεεεεεεεεεεΤουλάχιστον τα χορταράκια δεν παχαίνουν γιατί έχω καταλάβει είσαι λίγο λιγούδης ......
σε ευχαριστώΡε παιδιά, χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά μήπως δεν είναι αυτό. Γιατί αν η κοπέλα είναι 1.60 ύψος και 90 κιλά βάρος, τότε δεν μιλάμε για κάποια παραπανίσια κιλά, ή για νταρντάνα γυναίκα, αλλά για παχύσαρκη.
Την Στέλλα δεν την έχω συναντήσει, αλλά από τις φωτογραφίες που έχω δει εδώ, δεν μου φαίνεται να είναι 90 κιλά η κοπέλα, οπότε ή κάποιο λάθος έκανε η ίδια, ή δεν αναφέρεται στα κιλά της.
Όλα αυτά τα λέω με κάθε σεβασμό στην κοπέλα και στο προσωπικό πρόβλημα που διάβασα ότι αντιμετωπίζει, και μακάρι όλα να πάνε καλά.
Υπέροχο σώμα και από όσο φαίνεται στις φωτό (δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά ακόμα), πολύ ωραίο πρόσωπο!!!σε ευχαριστώ
αλλά είμαι 90 κιλά
ύψος 160 χωρίς τακούνια![]()