El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 12.593
- Πόντοι
- 2.256
Α, ωραία, σωστά τα υπολόγισα, ευχαριστώ. Μόνο στο στήθος έπεσα έξω και αυτό με μπέρδεψε, το είχα για 5. Έτσι κι αλλιώς τέλειο κορμί έχει!!Ηλικία/ύψος/κιλά/στήθος
Α, ωραία, σωστά τα υπολόγισα, ευχαριστώ. Μόνο στο στήθος έπεσα έξω και αυτό με μπέρδεψε, το είχα για 5. Έτσι κι αλλιώς τέλειο κορμί έχει!!Ηλικία/ύψος/κιλά/στήθος
Σε ευχαριστώΚαλησπέρα στέλλα μου !!
Καλή δυναμη σου ευχομαι η θετική μας σκέψη μαζί σου !!
![]()
Περαστικά και γρήγορα!
4-5 σε ευχαριστώΑ, ωραία, σωστά τα υπολόγισα, ευχαριστώ. Μόνο στο στήθος έπεσα έξω και αυτό με μπέρδεψε, το είχα για 5. Έτσι κι αλλιώς τέλειο κορμί έχει!!
Δηλαδή κωλαρα στρογγυλή,που αν καταφέρεις,να της τον χώσεις βαθειά δεν θα μπορεί να χέσει.Το 47/160/90/4 τι είναι ακριβώς;
Κάτι σκέφτομαι αλλά δεν μου ταιριάζουν όλα.
Καλημερα !!Δηλαδή κωλαρα στρογγυλή,που αν καταφέρεις,να της τον χώσεις βαθειά δεν θα μπορεί να χέσει.
Λίγο δύσκολο το βλέπω από τις όλες πλευρές)Δηλαδή κωλαρα στρογγυλή,που αν καταφέρεις,να της τον χώσεις βαθειά δεν θα μπορεί να χέσει.
Σε ευχαριστώ)Καλημερα !!
Να σου πω κάτι χωρίς παρεξηγηση !
Έχω αναφερθει πολλες φορες και στο παρελθον ίσως έχω καταντησει κουραστικη να λεω τα ιδια και τα ίδια !
Δεν υπαρχει λογος να εκφραζεσαι ετσι με βρίσκεις εντελως
αντιθετη σε αυτο !!
Υ.γ....η στέλλα είναι πολύ ιδιαιτερη και καλό παιδι απο τα λίγα στον χωρο !!
Τα φιλια μου .......![]()

Ολα καλάΡε σεις η κοπέλα λέει ότι έχει αρρώστους γονείς και εσείς της λέτε για ανωμαλίες?!!![]()

Ποσα κιλα μακακας μπορει να εισαι ρε?Δηλαδή κωλαρα στρογγυλή,που αν καταφέρεις,να της τον χώσεις βαθειά δεν θα μπορεί να χέσει.
Ακριβώς κοριτσαρα ..Ολα καλά
Σε μπουρδελοσαιτ είμαστε![]()

σε πρωτη εκτελεση που λενεΓια σένανε δεν έτυχε
να γράψω δυο στιχάκια
και τώρα το θυμήθηκα
που είδα τα βυζάκια!
Ποιος άραγε δεν ήξερε
ετούτη την κοπέλα;;
Είναι αφράτη, νόστιμη
και τη φωνάζουν Στέλλα!!!
Είναι κορίτσι απ'τα καλά
τα μέλη του bourdela
Έχει βυζάρες τέλειες
και δίνει και ροδέλα.
Γαμήσια κάνει αρχοντικά
Στου Billy το χοτέλι
πηγαίνει όμως κι απέναντι
για οποίο μέλος θέλει!!!
Από την ποιητική συλλογή
"Πορτραίτα"

Στο φτερό γράφονται αυτά αδερφέ!!! Και για την κυριολεξία... Στο τιμόνι!!!σε πρωτη εκτελεση που λενε![]()
![]()