Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν ερθεις παλι φετος κρητη και εχεις σκοπο νακανεις και κανενα ραντεβου πες το μου!Από πέρυσι είναι η φωτογραφία)
Αγία Πελαγία, Κρήτη
Αθήνα είμαι ακόμα![]()
Οκαν ερθεις παλι φετος κρητη και εχεις σκοπο νακανεις και κανενα ραντεβου πες το μου!
Άτακτη Στέλλα!!!!
όχιΣτελλακι 2 ώρες 100ευρω πολύ καλή προσφορά μπράβο 13 βράδυ θα δουλεβεις ?
θεα του παραδισου
παιδια τι λεμε εδψ ,με 2 ωρο προγραμμα θελω να γλυφω πανω απο μια ωρα με τη γλωσα εχω ενα παθος τα μουοχειλα ειναιμ το γλυφιτζουρι μου..ποτε να προλαβω τρεις φορες 2 και πολυ ειναι,αλλα ποιοτητα τη κανω τη γυναικα και τρελαινεται ,εμενα αυτο μου αρεσει ντελειωνει στο γλυψιμο τη απόλαυση...ετσι πρεπει να ειναι ο παραδεισος τι αρπες και παπαριες ,,,Εντάξειι ίσως μερικοί απ εμάς έχουμε κ 3ο νεφρό οπότε σε μια ώρα ας ρίξουμε 3 4
Μετά θα έχουμε 2 νεφρά μικρό το κακό χαχαχα ( αστειεύομαι βέβαια)
σοβαρα τωρα και δεν το ειδα πω πω τι εχασα μολις γυρεισει παιρνω τη γλωσα μου και παωΣτελλακι 2 ώρες 100ευρω πολύ καλή προσφορά μπράβο 13 βράδυ θα δουλεβεις ?
1 ωρα 80 ευρω πρεπει. Τοσο ειναι η ταριφα σε αυτη την κατηγοριαΣτελλακι 2 ώρες 100ευρω πολύ καλή προσφορά μπράβο 13 βράδυ θα δουλεβεις ?
Καλές διακοπουλες!!!όχι
θα είμαι εκτός Αθήνας
από 21.08 πάλι
Καλές διακοπές κούκλα μου!!!Καλησπέρα.
Από αύριο έως 20.08 θα είμαι εκτός Αθηνών.
Καλές διακοπές σε όλους και καλό τριήμερο![]()
Σε ευχαριστώΚαλές διακοπές κούκλα μου!!!
Χρόνια πολλά με υγεία!!!
Επίσης!Χρόνια πολλά με υγεία!!!