Από πέρυσι είναι η φωτογραφία)Ζωάρααααααα. Ζηλεύωωωωωωω
Αγία Πελαγία, Κρήτη
Αθήνα είμαι ακόμα
Από πέρυσι είναι η φωτογραφία)Ζωάρααααααα. Ζηλεύωωωωωωω
σε ευχαριστώ!Kαλες διακοπες! Καλα να περασεις οπου πας!!!!

Οι Ρωσιδες οταν καθονται απο πανω το 'χουν. Η αγαπημενη τους σταση
Είσαι υπέροχη. Ο τύπος πρέπει να πέρασε σούπερ!!!
αγαπημένη μου στάση στα 4)Οι Ρωσιδες οταν καθονται απο πανω το 'χουν. Η αγαπημενη τους σταση
έτσι λέει)Είσαι υπέροχη. Ο τύπος πρέπει να πέρασε σούπερ!!!
Κι εμενα , αλλα με εσενα σε θελω απο πανωαγαπημένη μου στάση στα 4)
Κι εμενα , αλλα με εσενα σε θελω απο πανω
πσσσσσσσσσσσσσσσσσ πολι πορνιαρικι ιποδρομια στο κρεατινο ραβδι!!!!ξεροχινοοοοοοοοοοοο!
εγω εχω καταγωγη απο Πλακια απο Σελλια συγκεκριμενα θα ειμαι εκει και αν πας και φετος θα χαρω να βρεθουμε, να σε ξεναγησω σε πολυ must μερη οπως λιμνη Πρεβελη καταρρακτες κουρταλιωτη κλπΑπό πέρυσι είναι η φωτογραφία)
Αγία Πελαγία, Κρήτη
Αθήνα είμαι ακόμα![]()
οοοοοο!εγω εχω καταγωγη απο Πλακια απο Σελλια συγκεκριμενα θα ειμαι εκει και αν πας και φετος θα χαρω να βρεθουμε, να σε ξεναγησω σε πολυ must μερη οπως λιμνη Πρεβελη καταρρακτες κουρταλιωτη κλπ
Φοβερή ιπποδρομία… Αν δεν είχαμε κάποια επιπλέον κιλά τότε θα συναντούσαμε την κοπελα..
ναι)Φοβερή ιπποδρομία… Αν δεν είχαμε κάποια επιπλέον κιλά τότε θα συναντούσαμε την κοπελα..
Ο κουνελάκι τριανταρης!!!!Χωρις παρεξηγηση φίλε, ο 30αρης θα έριχνε και 3η πιστολιά
κάποιοι νομίζουν ότι όσο πιο πολλές φορές να χύσουν τόσο πιο δυνατοίΟ κουνελάκι τριανταρης!!!!
Χαχαχαχαχα
Δεν είμαι μπλοκ...ναι)
αν δεν είστε σε blok ελευθέρα)
δεν τραβάω κανένα με το ζόρι)Δεν είμαι μπλοκ...
Εντάξειι ίσως μερικοί απ εμάς έχουμε κ 3ο νεφρό οπότε σε μια ώρα ας ρίξουμε 3 4κάποιοι νομίζουν ότι όσο πιο πολλές φορές να χύσουν τόσο πιο δυνατοί
ίσως ισχύει αν θέλουν να κάνουν παιδιά
Εντάξειι ίσως μερικοί απ εμάς έχουμε κ 3ο νεφρό οπότε σε μια ώρα ας ρίξουμε 3 4
Μετά θα έχουμε 2 νεφρά μικρό το κακό χαχαχα ( αστειεύομαι βέβαια)