Ας μυρίζει όπως θέλει οταν έρχεται. Το σημαντικό για εμένα είναι να πηγαίνει στο μπανιο για φρεσκάρισμα και μετα, να μυρίζει παντού, καθαριότητα από το σαπούνι η το shower gel.
Δεν ξέρω από μάρκες εγώ, δεν είναι τόσο ευαίσθητα τα ρουθούνια μου, το μόνο που θέλω είναι το άρωμα της να είναι "θηλυκό" και να μην έχει βάλει το μισό μπουκάλι γιατί τότε τα αποτελέσματα θα είναι αντίθετα
Δεν ξέρω από μάρκες εγώ, δεν είναι τόσο ευαίσθητα τα ρουθούνια μου, το μόνο που θέλω είναι το άρωμα της να είναι "θηλυκό" και να μην έχει βάλει το μισό μπουκάλι γιατί τότε τα αποτελέσματα θα είναι αντίθετα
Εμένα προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ άρωμα σώματος. Βέβαια καθαρό. Και παρφουμ μου αρέσει αλλά από ακριβά. Τα φτηνά καλύτερα μη βάζεις καθόλου, άσχημη μυρουδιά, ιδικά τώρα καλοκαίρι. Επίσης όταν επικοινωνείς με δημόσια συγκοινωνία.
Η γνώμη μου.
Εμενα μου αρεσει και θελω (οχι μονο στα call girl αλλα γενικα στις γυναικες ) το αυτονοητο.. Δηλαδη να εχετε σωστη υγιεινη.. Δηλαδη να ειστε απλα καθαρες και περιποιημενες
Απο σήμερα ραντεβού για μια ωρα 70, 1,5 ώρα 80, 2 ώρες - 100, πρωκτικό σην 30 την ώρα
Δεν ισχύει για τους Κύριους που έκλεισαν εχθές για σήμερα
Σας ευχαριστώ
Απο σήμερα ραντεβού για μια ωρα 70, 1,5 ώρα 80, 2 ώρες - 100, πρωκτικό σην 30 την ώρα
Δεν ισχύει για τους Κύριους που έκλεισαν εχθές για σήμερα
Σας ευχαριστώ