FionaMonadikiMagapi
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2021
- Like
- 422
- Πόντοι
- 21
YΠΕΡΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΩΛΑΡΑ
viber 6906909080
viber 6906909080
YΠΕΡΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΩΛΑΡΑ
viber 6906909080
viber 6906909080
οπότε θέλειςΠρίν φύγεις Στελίτσα θα σε τιμήσω δεν μπορώ να αντισταθώ σε αυτές τις καμπύλες
Καλησπέρα Στελλαρα κουκλάρα μου γλυκιά και ευγενική!!Μην ευχαριστείς γράφω ότι νιώθω και ότι πιστεύω απλά τίμια και ωραία!! Καλό και ήσυχο βράδυ να έχεις από την Θήβα!!Να είσαι καλά
ΕπίσηςΚαλησπέρα Στελλαρα κουκλάρα μου γλυκιά και ευγενική!!Μην ευχαριστείς γράφω ότι νιώθω και ότι πιστεύω απλά τίμια και ωραία!! Καλό και ήσυχο βράδυ να έχεις από την Θήβα!!
Να είσαι καλάαπό τα καλύτερα παιδιά του χώρου
να μην πω το καλυτερο
Καλησπερα συναγωνιστή συμφωνώ μαζί σου η Στέλλα είναι η καλύτερη κοπέλα του σάιτ!!από τα καλύτερα παιδιά του χώρου
να μην πω το καλυτερο
Μεγάλα λόγια, παιδιάΚαλησπερα συναγωνιστή συμφωνώ μαζί σου η Στέλλα είναι η καλύτερη κοπέλα του σάιτ!!
Ακριβώς όπως τα λέει η Στέλλα,Σας ευχαριστώ, αλλά μη γελάσουμε, ούτε καλύτερή, ούτε ομορφότερη, 47 είμαι με 87 κιλά, όμορφες καλλιτεχνιτικες φωτογραφιες βγάζω ναι και καυλιαρα γυναίκα ναι, πρώτα απ όλα άνθρωπος είμαι, όλα κατάλαβενω, ολα ψυχολόγο, καλή με καλους, κακία με κακούς
Καλή σας ή μέρα![]()
Να είσαι καλάΑκριβώς όπως τα λέει η Στέλλα,
Καλημέρα κορίτσι όμορφο...!!Εγώ βλέπω εδώ στο σάιτ όλες καλές, και σε εμφάνιση, και σε υπηρεσίες, και σε γραφόμενα, με καλές κριτικές, για όλα γούστα![]()
Σωστή!! Και μπράβο σουΕγώ βλέπω εδώ στο σάιτ όλες καλές, και σε εμφάνιση, και σε υπηρεσίες, και σε γραφόμενα, με καλές κριτικές, για όλα γούστα![]()
Σωστή!! Και μπράβο σου
ΚαλημεραΚαλημέρα κορίτσι όμορφο...!!